Enter in Blue
Image default
Dienstverlening

Een kaderwinkel met een ruim aanbod

Bent u op zoek naar een kaderwinkel in Aarschot met een zeer ruim aanbod aan inlijstingen en dergelijke? Dan moet u bij Quadro zijn. In deze winkel vindt u alles van inlijstingen voor schilderijen, kaders voor uw foto’s, originele kunstwerken en nog veel meer. Ook het inlijsten of inkaderen van andere voorwerpen zoals sporttruitjes, medailles en aandenkens is mogelijk in deze kaderwinkel.

Wat vindt u in deze kaderwinkel?

In deze kaderwinkel bieden ze u een zeer uitgebreid aanbod van standaard lijsten. Deze vindt u zowel in glas, hout, aluminium of plexi. Al deze materialen hebben hun eigen voordelen, en daar vertellen deze vakmensen u dan ook graag meer over. Ze bieden u bovendien steeds handwerk op maat. Dat wil zeggen dat zij de nodige ervaring en expertise hebben om al uw gewenste producten met de hand volledig voor u te ontwerpen en te maken. Ook vindt u in deze kaderwinkel heel wat kunstwerken en bijpassende kaders, en zij staan ze ook klaar voor u wanneer u nood hebt aan de restauratie van een kunstwerk. Inlijstingen en kaders zijn slechts enkele van de ophangsystemen die u hier vindt. Zo bestaan er ook ophangsystemen waarvoor u zelfs geen gaten in de muur hoeft te boren, hoe handig is dat? Deze systemen hoeft u slechts eenmaal te installeren, met een ophangrail waar u veilig uw favoriete kunstwerken, foto’s of uw mooiste schilderij aan kunt ophangen, in een leuke kader of inlijsting.

Kwaliteit en ambacht

Kaderwinkel Quadro werd bekroond met verschillende erkenningen voor hun jarenlang vakwerk. Ze hebben onder meer het ‘Erkend Ambacht’-label, maar ook het ‘Handmade-in-Belgium’ label hebben zij in hun bezit. Ze ontwerpen en realiseren met veel liefde kwalitatieve producten voor u, en dat op een ambachtelijke wijze. Ongeacht uw wensen of de afmetingen van een kunstwerk of foto, zij kunnen telkens een kader op maat creëren voor u. Ontdek het zelf door een kijkje te nemen op de website en neem meteen contact met hen op!