Enter in Blue
Image default
Woning en Tuin

Dakonderhoud van belang

Het is vrij vanzelfsprekend dat er een dak op uw huis zit en dit is de reden dat er vaak niet echt naar omgekeken wordt. Totdat er bijvoorbeeld een lekkage ontstaat. Dit is erg lastig en vaak merkt u dan pas hoe belangrijk het is dat uw dak goed onderhouden wordt. Goed dakonderhoud kan lekkages en grote reparaties voorkomen. Bij KewodakService begrijpen we dat u niet altijd tijd of zin heeft om de dakgoten schoon te houden en uw dak te repareren. Daarom kunt u onze specialisten inschakelen om dakonderhoud uit te voeren. U kunt online een dakinspectie aanvragen, maar u kunt ook kiezen voor een onderhoudsabonnement. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw dak regelmatig onderhouden wordt, zonder dat u hier naar om hoeft te kijken. 

Toch een lekkage
Als er om welke reden dan ook daklekkage is ontstaan, dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen. Hoe langer de lekkage duurt hoe groter de schade. Daarom kunt u de service van Kewodak 24 uur per dag inschakelen om uw dak te laten repareren. Wij zullen u nooit laten zitten met een lekkend dak. Neem contact op met onze service afdeling en wij staan direct voor u klaar. 

Specialist in daken
Naast het onderhouden van daken en het uitvoeren van dakreparaties zijn we bij Kewodak gespecialiseerd in alles wat met platte en licht hellende daken te maken heeft. U kunt ons ook inschakelen als u een geheel nieuw dak nodig heeft. Wij informeren u graag over de verschillende soorten energiebesparende en milieuvriendelijke daken die wij kunnen plaatsen. Ook kunnen wij u adviseren over het dak dat u het meeste oplevert. U kunt bijvoorbeeld denken aan een dak met zonnepanelen om energie op te wekken of een wit dak, dat zonnewarmte buiten houdt

http://www.kewodakservice.nl/