Enter in Blue
Image default
Financieel

Direct geld nodig

Heeft uw auto een spoedreparatie nodig, is uw fiets kapot en moet u een nieuwe kopen of moet u een snelle reparatie doen aan uw huis? Dan is het fijn als u hiervoor geld wilt lenen dat het geld snel op uw bank staat. Wanneer u geld bij de bank leent zult u zien dat door de lange procedure en vele werk dat u moet doen voor de aanvraag hiervan, u snel een tijdje verder bent. Dit is natuurlijk niet van als u het geld direct nodig heeft.

 

Geld lenen zonder bank

Voor mensen die direct het geleende geld op de rekening willen hebben staan is het geld lenen zonder bank een perfecte oplossing. De aanvraag hiervan gaat volledig online en hierbij zullen een kleine aantal benodigde gegevens worden gevraagd waardoor u snel een aanvraag zonder veel werk. Bij veel aanbieders kan het zo zijn dat u de volgende dag het geld al op uw rekening heeft staan. Dit is handig wanneer u snel het geld nodig heeft en geen tijd heeft voor een lange procedure.

 

Waar is het geschikt voor?

Een lening zonder bank is geschikt voor een kleine lening met een korte looptijd. Wilt u een hypotheek afsluiten zonder bank zal dit niet via deze weg kunnen. De lening zonder bank zal niet BKR geregistreerd worden en er zal niet door de geldschieter worden gekeken of u bij het BKR gekend bent met een BKR code. Hierdoor is het dus ook geschikt voor mensen die bij een bank geen lening kunnen krijgen, de bank is huiverig met leningen wanneer u over een BKR code beschikt. U komt aan een BKR code als u bijvoorbeeld achterloopt op betalingen of als u niet bereikbaar bent voor de bank. Vergelijk voor het afsluiten van een lening zonder bank de verschillende aanbieders om voor u de perfecte lening te vinden.

Bezoek deze site voor meer informatie.