Enter in Blue
Image default
Alarmsysteem

3 manieren om uw veiligheidsapparatuur van extreem weer te beschermen

3 manieren om uw veiligheidsapparatuur van extreem weer te beschermen

Waar u ook woont, u hebt zwaar weer meegemaakt. Van donder en bliksem tot tornado’s en orkanen, het weer kan zeer schadelijk zijn, maar het is buiten onze controle.

Als u buitenshuis beveiligingsapparatuur voor buiten hebt, moet u al uw apparaten beveiligen om schade door de elementen te voorkomen. Hieronder geven wij van slotenmaker Den Haag een opsomming van drie manieren waarop u met uw beveiligingsprofessional kunt werken om uw buitenhuisbeveiligingsapparatuur tegen zwaar weer te beschermen.

1. Inventarisatie-uitrusting met juiste behuizing

De eerste en meest effectieve manier om uw buitenbeveiligingsapparatuur beschermd te houden tijdens zware omstandigheden, is het af te dekken met de juiste behuizing. Dit beschermt u apparaten tegen regen, vorst en sneeuw. Overweeg aankoop van cases voor alle apparaten die zijn blootgesteld aan de buitenomgeving, waaronder:

• Buiten camera’s
• Toegang tot controlepanelen
• Sensoren en detectoren

Controleer bij het huisvesten van buitenapparatuur of zich geen vocht of condens in de behuizing bevindt, met name voor camera’s. Niet alleen kan interne condensatie uw apparaat beschadigen, het belemmert ook het zicht. Controleer altijd eerst de behuizing van de camera als uw livestream onduidelijk is.

2. Waterdichte kabels en draden

Nadat u uw apparatuur hebt beschermd met de juiste behuizing, is het tijd om de kabels en draden te bevestigen die uw apparaten op het systeem aansluiten. Als uw kabels open worden blootgesteld, moet u het gebied waterdicht maken waar het onderdeel op het apparaat is aangesloten.
Gebruik een plastic buis om de buitenkant van de kabels beschermd te houden, of investeer in een kabel met een buitentemperatuur. Deze kabels omsluiten het binnenste gedeelte van de draad met een met gel gevulde jas en beschermen uw apparaten tegen de buitenomgeving.

3. Beveilig apparatuur met een stevige structuur

Ten slotte wilt u uw buitenbeveiligingsapparatuur niet met een zwakke structuur verbinden, omdat dit de basis is van uw apparaat. Als de structuur wankelt, dan doet u apparaat dat ook. Bevestig ook geen apparatuur aan metalen palen. Metaal is zeer geleidend en kan bliksem aantrekken.

Installeer in plaats daarvan uw buitenapparaten op gebouwen. Dit omvat uw huis en eventuele schuren, schuren of garages die u op uw eigendom zou kunnen hebben.

Beveiligingsapparatuur is bedoeld om u en uw eigendommen te beschermen tegen gevaar. Neem de nodige stappen tijdens de installatie en zorg ervoor dat uw apparaten zijn ingesteld op het omgaan met zware weersomstandigheden. Neem vandaag nog contact op met ons team voor hulp bij de juiste plaatsing, professionele installatie en installatie.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag