Enter in Blue
Image default
Zakelijk

Vliegenvangers HACCP

 

Vliegenvangers HACCP

Vliegenvangers die je in wilt zetten in jouw horecaonderneming, moeten altijd voldoen aan de HACCP norm. Deze norm is ontstaan om die reden dat hygiene en veiligheid altijd gewaarborgd zijn. Vaak zijn de vangers die hier aan voldoen niet elektrisch. Elektrische apparaten laten namelijk bijna altijd vliegresten achter. Dit komt door de spanningsboog. Muggenvangers die wel geschikt zijn, zijn die met kleefplaat of vliegenlampen.

 

Vliegenvangers met kleefplaat

De vangers met kleefplaat die voldoen aan de HACCP eisen, beschikken vaak ook over UV-licht om ze te lokken. De kleefplaat zorgt voor het eliminatie gedeelte. Wanneer de vliegen hier eenmaal opzitten komen zijn niet meer weg. Ook zijn deze apparaten in de meeste gevallen voorzien van een opvangbakje, zodat alles discreet verloopt.

 

HACCP Vliegenlampen

In de meeste gevallen wordt er toch gekozen voor een vliegenlamp. Deze is vaak voorzien van een strak en discreet design en dus onopvallend. Ook zijn de lampen niet zo groot, zodat ze gemakkelijk in kleine ruimten geplaatst kunnen worden. Het bereik dat een lamp heeft verschilt enorm. Hoe groter het bereik, hoe hoger de kosten vaak ook zijn. Echter zit er op de meeste lampen 2 jaar garantie en worden de lampen altijd bijgeleverd.

 

Lees hier alles over de werking van de Dazenval H-Trap

 

Gerelateerde artikelen

Apps voor kappers en andere bedrijven

Trouw

Betaalbaar vastgoed buitenland