Enter in Blue
Image default
Aanbiedingen

G4 led lampen

Energie in welke vorm ook is nodig in ons leven. De meest eco-vriendelijke vorm van energie is elektriciteit en helaas is het ook de meest misbruikte. Dit is zo omdat verspilling van elektrische energie beurtelings resulteren in nadelige gevolgen voor het milieu.

Koolstof voetdruk

De hoeveelheid CO2 die we in het gebruik van energie in ons dagelijks leven uitstoten staat bekend als kooldioxide voetdruk. We moeten onze voetdruk zo laag mogelijk proberen houden, de beste manier om dit te doen is gebruik maken van elektrische haarden en verstandig besparen van elektriciteit. De ideale manier is het gebruik van G4 led lampen; deze g4 led lamp is een baanbrekend revolutie op het gebied van verlichting.

Wat zijn G4 LED lampen?

De G4 led lamp geeft de afstand tussen de pinnen weer in een lamp, specifiek 4mm, vandaar de naam. Het achtervoegsel na de G is een indicator van de grootte van de pin. De G staat voor het glas dat werd gebruikt bij het maken van de oorspronkelijke lampen. De G4 led lampen zijn uitgerust met UV stop en hebben een versterkt glazen omhulsel.

Functies

De G4 led lamp komt met een aantal zeer energie efficiënte functie.. Ze hebben een levensduur van ongeveer 50000 uur en komen in een keuze van verschillende wattages volgens de eisen. Ze zijn CE goedgekeurd. Deze G4 led lampen zijn ook dimbaar met een kleurtemperatuur van 2700k. Het is vervaardigd in een zodanige wijze dat we het hebben over een lange levensduur en een verzekerde betrouwbaarheid.

De aarde, hetzij bewust of onbewust, eeuwenlang onderhevig geweest aan het ontvangende eind van misbruik. Als we geen maatregelen nemen ter beperking van de schade die we aan het veroorzaken zijn dan gaan we op de lange termijn een hoge prijs betalen voor onze nalatigheid. Het is nooit te laat om te beginnen, dus laten we deze strijd beginnen door het gebruik van energie-efficiëntie lampen zoals G4 led lampen in ons dagelijks leven.

http://www.leds-depot.nl/