Enter in Blue
Image default
Aanbiedingen

Vindazo Review

 

De statistieken niet helemaal kloppen volgens Interims maar ze spreken over hun eigen klanten die niet publiceren via Vindazo of VDAB.  Maar via intermediair Randstad kantoor bijvoorbeeld zijn deze vacatures toch te vinden.  Terwijl analyse  gebeurt niet alleen op basis van werkgevers blijkbaar maar op basis van uniekheid van eigenschappen bij de vacature. Het gaat niet alleen over een bedrijf, tussenpersoon, sector, of titel. Ik zie meer diepgaand analyse is gericht om alle “No que, No pays” uit te filteren en laten alleen echte werkgevers opdrachten. Ze analyseren meerdere sources inclusief aggregators en selectiekantoren en hun analyse is te vergelijken met resultaten van anderen. Naar mijn mening vacatures moeten eindelijk een identificatienummer krijgen zodat het ongeacht waar het gepubliceerd wordt plaats te werkstellig duidelijk vermeld met identiteit van echte werkgever en niet van tussenpersonen of onderaannemers of een selectiekantoor of een job site of een headhunter. Dus zelf als iemand selectie doet of doet een job marketing, eindelijke echte werkgever moet vermeld worden om allerlei discussies te voorkomen. Met dergelijke register kan men dan ook efficiënt testen of een vacature gesloten of nog open is. Want op dit moment dat is ook een probleem voor iedereen. Zo kunnen jullie aantal vliegen in één klap slaan en meer orde op de arbeidsmarkt brengen. Op dit moment veel spelers op de markt publiceren Cv lockers en vernieuwend her publiceren en zo maken de situatie van knelpuntberoepen moeilijker en beïnvloeden ook negatief de statistieken. Werkzoekenden moeten soms twee of drie keer hun gegevens invullen bij verschillende ATS systemen.  Zo werkzoekende moet dubbel zoveel solliciteren om tot een echte werkgever te geraken door alle deze tussenpersonen. Naar mijn mening beter helemaal dergelijke bronnen uit te sluiten van Vindazo of VDAB resultaten want ze zijn krachtig genoeg om zelf verder te gaan en gebruiken inderdaad andere kanalen zo te noemen Sociale Media en Google. Prive jobsites en sociale media werken inderdaad beter en beter en zo kunnen ze zelf zonder hun klanten blij maken. Ik ben namelijk van mening dat veel klanten van dergelijke Selectiekantoren zijn omdat selectiekantoren multiposten hun vacatures naar andere kanalen en eigenlijke selectie gebeurd al op de werkvloer van werkgever zelf. 

Zo VDAB kunnen multiposten zoals Vindazo het doet, Misschien zou het nog een extra stap vooruit zijn.  

 Laaste tijd Google is ook heel goed, terwijl commercialisering van hun diensten is nog niet aan bod gekomen en ze zijn alleen aan het testen hun service en Europe en eerlijk gezegd nog niet helemaal mee met sourcing in Europe. Zullen ze selectiekantoren en interims in index laten? Dat weet ik nog niet. In ieder geval we zien dat  Vindazo is sterk gegroeid technologische en trekt meer en meer succesvolle slimme mensen aan.. Positieve en Slimme mensen zijn de sleutel voor het succes van ieder organisatie. Ik ben overtuigd dat ze zullen voorzichtig een juiste weg vinden en alle problemen oplossen. Welke veranderingen ik nu zie in vergelijking met 20 jaar geleden zijn enorme voorsprong en kwaliteit van dienstverlening en communicatie. 

Ik zou nog ernaast huidige technologie nog een kleine groep aanmaken die met splinternieuwe technologie werken en uittesten zoals multiposting / SMS notificaties / messenger / In app notificatie ezv.. zodat oude zaken een beetje sneller vervangen kunnen worden. In algemeen heel tevreden met veranderingen en hun diensten en wens ik veel succes.

Want als je zoekt in App store naar Vindazo dan zie je verschijnen StepStone, Indeed, Linkedin, Randstad ezv.. Maar geen Vindazo of geen VDAB en dat is spijtig naar mijn mening voor werkzoekenden van tegewordigtijd. 

Nieuwe service van Vindazo

Vacatures

https://vacatures.today/cat/Bouw1.html

 

https://www.vindazo.be/