Enter in Blue
Image default
Aanbiedingen

administratief bediende

jobs zonder diploma

administratief bediende

Vacature: Administratief Medewerker (M/V)

Wil jij de uitdaging aangaan in deze functie? Neem dan zeker contact op met ons. Als Administratief Medewerker kom je terecht in een dynamisch team waar je warm ontvangen zult worden. We bieden een marktconform salaris dat in lijn ligt met jouw ervaring, met een brutobedrag tussen €X en €X.

Functieomschrijving:

Voor onze klant in de dienstensector zijn we op zoek naar een administratieve kracht die verantwoordelijk zal zijn voor het ondersteunen van de diensten van het bedrijf. Je zult je bezighouden met het verwerken en up-to-date houden van klantengegevens. Indien nodig communiceer je ook prijzen en voorzie je klanten van de nodige berekeningen. Gezien jouw verantwoordelijkheid voor de algemene administratie is nauwkeurigheid en analytisch denken van groot belang. Je werkt vlot met de computer en bent bekend met verschillende softwareprogramma’s, zoals Excel en AS.

Profiel:

Voor deze functie zoeken we een kandidaat met minimaal een eerste administratieve ervaring en een grote mate van nauwkeurigheid. Het is ook belangrijk dat je je zowel mondeling als schriftelijk correct kunt uitdrukken in zowel het Nederlands als het Frans.

Aanbod:

Als Administratief Medewerker kom je terecht in een boeiende werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt opgenomen in een dynamisch team dat samenwerking hoog in het vaandel draagt. We bieden een competitief salaris aan, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Als deze functie jou aanspreekt en je aan de gestelde eisen voldoet, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar het vermelde contactpersoon. We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en verdere informatie te verstrekken.

Wij hopen spoedig van je te horen!

Met vriendelijke groet,

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html