Zoekt u bijzondere werkplekken in Amsterdam? Lees dan verder!

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit vergroot de kans op unieke concepten en ideeën. Wij bieden veel verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende evenementen. Hierdoor is er een ruimte die altijd matched bij jouw wensen.

Circulair en duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in al onze evenementen en werkruimtes. Wij zijn daarom ook erg trots dat wij onszelf een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam kunnen noemen.

evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een lekkere kop koffie, een werkende laptop en een razend snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij!

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.enterinblue.be/