Linnen gordijnen: linnenlook en transparant

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

(5)

Reinigen van linnen gordijnen

Laat linnen gordijnen reinigen bij de stomerij met een ‘dry cleaning’ programma. Hierbij is de kans dat de linnen gordijnen krimpen zeer klein. Linnen look en transparante kunt u wel zelf wassen. Gebruik hierbij een wolprogramma op maximaal 30 graden. Als tip voor het wassen hierbij: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe en doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u weer dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen makkelijk wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen!

Voering en afwerking van linnen gordijnen

De linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, ze worden ook gratis gevoerd. De voering beschermt de linnen gordijnen tegen het zonlicht en zorgt ervoor dat ze hun kleur beter behouden. Ook geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen erg versterkt.

Linnen gordijnen op maat laten maken

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Nu bent u verzekerd van linnen gordijnen die perfect aansluiten op uw raam én perfect passen bij uw interieur.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.enterinblue.be/