Enter in Blue
Image default
Woning en Tuin

Zwemmen en ontspannen in uw eigen tuin

Iedereen heeft wel eens gehoord van een hot tub, Jacuzzi of bubbelbad maar minder mensen van een zwemspa. Een zwemspa heeft dezelfde eigenschappen als een zwembad, maar is een stuk compacter en goedkoper. Een swimspa verbruikt hiernaast ook minder energie dan een zwembad en heeft naast een zwemgedeelte, ook een Jacuzzi gedeelte. Hiermee heeft u dus de mogelijkheid om zowel een work out te verrichten als te ontspannen.

Hoewel de zwemspa in vergelijking met een zwembad relatief klein is, biedt het vele mogelijkheden. Dankzij de ingebouwde powerjets kunt u een waterstroom creëren die u kunt instellen op uw persoonlijke voorkeur. U kiest er dus zelf voor om een échte zware training te volgen of voor het meer ontspannen zwemmen. Door de zelfbediening van de waterkracht is een zwemspa ideaal te gebruiken voor revalidatie maar ook bij herstel van (sport)blessures. Naast de stroming is ook de temperatuur zelf instelbaar. Het water kan namelijk verwarmd worden tot wel 40 graden Celcius.

Zwemspa’s kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. U kunt dus ook makkelijk genieten in uw eigen tuin of op uw terras. Swimspa’s zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren, omkastingen en afmetingen. Het is belangrijk om de spa op een stevige en vlakke ondergrond te plaatsen en ervoor te zorgen dat het bad waterpas staat.

http://www.sunspabenelux.nl/zwemspa