Enter in Blue
Image default
Woning en Tuin

Uponor

Een gespecialiseerd bedrijf dat toch flexibel genoeg is voor uw specifieke wensen? Installatie materialen, die zijn toch bij elk verwarmingsinstallatie bedrijf te koop? Ook voor het zelf installeren van uw verwarming. uponor heeft een paar echt innovatieve ideeën tot werkelijkheid laten worden. Dan gaat het niet alleen om technische vernieuwingen, zoals de flexibele kunststofleiding die bijna overal inzetbaar is maar ook om het trainen en opleiden van vakmensen.

Een volledig nieuw concept
De echte vernieuwing op het gebied van installatiematerialen is de manier waarop het bedrijf omgaat met de technici die het een en ander bij de eindgebruiker installeren. Er wordt door en bij Uponor niet zo maar een cursusje gegeven om de monteur te leren hoe hij om moet gaan met de materialen, er is een heuse academie opgericht. Alle kennis en ervaring, opgedaan door het personeel en de specialisten die Uponor installatiematerialen gebruiken, wordt onderzocht, verbeterd en via het opleidingscentrum direct doorgegeven aan de op te leiden installateurs. Bovendien wordt aandacht besteedt aan vakken zoals ontwerp en advisering waardoor er een groep hooggeschoolde technici met een breed en volledig kennisniveau ontstaat.

Uponor heeft het dan ook niet over verwarmingsinstallaties maar over klimaatsystemen. Volledige systemen waarmee elke klimaatwens binnen een of meerdere gebouwen ingevuld kan worden. Verwarming, maar ook koeling. De voorziening van drinkwater binnen die gebouwen is bijvoorbeeld een vast onderdeel van de installatie, zo volledig kan een verwarmingsinstallatie zijn.

http://www.sani-bouw.nl