Een van de oudste schoenenmerken in Nederland

Enterinblue

Elegante schoenen

Toen ik een aantal jaar terug voor het eerst het schoenenmerk Floris van Bommel ontdekte was ik ten eerste onder de indruk van de mooie stijl schoenen. Het is niet makkelijk om schoenen te vinden als man die je voor elke gelegenheid kan gebruiken. Net zoals veel andere mannen ben ik niet een al te grote van shoppen en wil ik graag een paar goede schoenen die ik zowel naar werk als naar sociale gelegenheden kan dragen. Daarom vond ik de Floris van Bommel schoenen zo fantastisch. Ze hebben een elegant, hoogwaardig en professioneel design maar zijn tegelijkertijd casual en prima te dragen naar casual gelegenheden.

Rijke geschiedenis

Het was mijn verbazing dan ook toen ik me realiseerde dat Floris van Bommel onder het merk van Bommel schoenen valt en dat dit merk al sinds 1734 bestaat. Ik wilde graag me verder verdiepen in de fantastische geschiedenis van dit Nederlandse schoenenmerk. Van Bommel schoenen is een bedrijf dat al negen generaties bestaat. In 1706 ging de Brabantse schipperszoon Reynier van Bommel in Breda wonen en is daar hoogstwaarschijnlijk in de leer gegaan bij een schoenenmaker. Hij was namelijk in 1734 schoenen en laarzenmaker zo werd duidelijk uit vestebrieven uit de tijd. Dit jaar wordt daarom gezien als het oprichtingsjaar van het huidige bedrijf en Reynier van Bommel wordt gezien als de grondlegger van het bedrijf.

Gezond bedrijf

In 1795 verplaatsten de kleinzonen van Reynier het bedrijf naar Moergestel. De schoenenfabriek is nog altijd daar gevestigd. Het bedrijf bestaat nu 266 jaar en is daardoor een van de oudste schoenenbedrijven in Nederland. Dit betekent niet dat het bedrijf nooit moeilijke jaren heeft moeten doorstaan. Een van de zwaarste crises die het bedrijf moest overleven was de concurrentie in de jaren 60. Het was tijdens deze periode namelijk zo dat de Italiaanse modewereld Nederland begon te overspoelen met goedkope en modieuze schoenen. Tijdens deze periode verloor het bedrijf bijna een kwart van zijn fabrieken en het productievolume van de schoenen verminderde drastisch. Gelukkig was dit ook het moment dat Frans van Bommel het bedrijf in trad. Hij had een uitstekend gevoel voor de commerciële kant van he bedrijf en wist uiteindelijk door slim zakendoen het bedrijf de goede kant op te sturen.

Van Bommel schoenen zijn tot op de dag van vandaag een groot succes en erg gewild in Nederland en daarbuiten. Ook toen er concurrentie kwam van de lageloonlanden uit Azië wist van Bommel een substantieel van de markt voor zichzelf te houden. 

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken door professionals

Enterinblue

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken, dat laat u over aan een professional. Iemand die weet waarop hij of zij moet letten als het om het maken van kwalitatief goede bedrijfskleding gaat. Als u bedrijfskleding wilt ontwerpen en laten maken, dan kunt u dit het beste overlaten aan een specialist. U wilt immers dat het op professionele wijze gebeurt. Daarvan bent u bij B&M Textiles & Promotions verzekerd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van bedrijfskleding en hier kunt u allerhande bedrijfskleding laten maken. Professionaliteit en maatwerk staan hier centraal. Dat ziet u ook terug in de ontwerpen en de resultaten. U heeft hier de mogelijkheid om uw wensen per mail kenbaar te maken, maar u mag ook altijd op kantoor langskomen. Ideaal als u bedrijfskleding wilt laten ontwerpen door een ware professional en weinig tijd heeft.

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: beslis aan de hand van monsters

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: dit is niet zomaar een eenvoudig proces. Er komt veel bij kijken en voor u als ondernemer is er redelijk wat onzekerheid. B&M Textiles & Promotions doet zijn best om deze onzekerheid weg te nemen. U krijgt namelijk monsters toegestuurd. Bevallen u deze? Dan gaat u akkoord en pas dan gaan wij aan de slag met de productie van uw complete bestelling. U weet op deze manier zeker dat u iets in huis haalt dat compleet aan uw wensen voldoet. De bedrijfskleding kan gedrukt en geborduurd worden, al naargelang uw wensen.

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: diverse kleding mogelijk

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: u kunt hierbij denken aan diverse soorten kleding. Of het nu gaat om T-shirts, jassen, broeken, caps of zelfs handdoeken, u kunt allerlei soorten bedrijfskleding laten maken. Dit kan bij B&M Textiles & Promotions. Zij kunnen vrijwel alle bedrijfskleding ontwerpen voor u. Hier bent u verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service. U vraagt een offerte aan voor het type bedrijfskleding dat u wilt laten ontwerpen en laten maken en zij gaan daar direct mee aan de slag. Het is hier ook mogelijk om in grotere hoeveelheden bedrijfskleding te laten ontwerpen.

http://bmdesign.nl/

LEF living.be, dé online woonwinkel

Prachtige accessoires voor de keuken, huiskamer of slaapkamer, keigave kussens op de bank; wie wordt daar nu niet vrolijk van! Bij LEF living kun je online de meest leuke woonartikelen vinden. LEF living.be is de gezelligste online woonwinkel van heel België! Naast leuke spullen en meubels wordt je overspoelt met leuke woontips en ideeën.  

Bestel vandaag, en ontvang je items de volgende dag! Bijna alle woonaccessoires en meubeltjes zijn op voorraad bij LEF living. Hierdoor kun je extra snel genieten van je spulletjes. Plaats je een bestelling boven €50,-? Dan wordt deze gratis verzonden. Bekijk het ruime aanbod! Wat dacht je van

  • Gave lusters, industrielampen en meer!
  • Beddengoed, keukenartikelen en een ruime collectie voor de kids.
  • Inspirerende merken, van House Doctor tot Ferm Living!

LEF Living biedt niet alleen een bron aan inspiratie, ook voor leuke cadeautjes kun je vrijwel altijd slagen. Goede service Naast een eigentijdse webshop, is LEF living ook lekker ouderwets. Je kunt namelijk rekenen op ouderwets goede service! Heb je een vraag over een product ok kun je iets niet vinden? Contacteer ons dan! Bel met +32 (0)323 317 en kom in contact met een van onze medewerkers. kun je direct je een medewerker spreken. Veel winkelplezier op www.lefliving.be!

http://www.lefliving.be/

Wat te doen in Breda

Enterinblue

Dagje weg Breda

 

Ga er gezellig op uit en geniet van het prachtige Breda. Met zijn grote gezellig stad, authentieke zijstraatjes, moderne lunchcafés en meer. Breda is een stad in Noord-Brabant. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Wist u dat Breda tot de op drie na meest gastvrije stad van Nederland is? Met deze titel op zak maakt Breda nog een stukje aantrekkelijker om de bezoeken.

 

Winkelen: geniet van de stad! loop door de straatje, bekijk de mooie etalages en stap ook eens een winkel binnen. Breda heeft hele leuke winkeltjes die zeker een bezoekje waard zijn. Buiten de grote winkelketen bevat Breda ook genoeg andere zaakjes. Kleine ondernemingen die mooie uitgesproken kleding aanbieden.

 

Indien u met uw partner van plan bent een uitstapje naar Breda te maken en u daar een nachtje blijft overnachten. Is een bezoekje aan de sexshop Breda zeker aan te raden. Koop voor elkaar iets spannends en sluit de avond onvergetelijk af.

 

Ook kunt u in Breda heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Drink een kop koffie op de grote markt, waar ook heerlijk geluncht kan worden. Doe een drankje op een terras aan de haven en geniet van heerlijke diners in de mooie restaurants.

 

 

http://www.linkstoevoegen.nl/