Jongensfiets 24 inch

Enterinblue

Zelfstandig fietsen

Uw zoon komt op een gegeven moment op een leeftijd waarop ze graag naar vrienden toe willen gaan zonder dat de ouders telkens hun heen en weer moeten brengen. Met een jongensfiets 24 inch kunnen jongens gaan en staan waar ze willen. Ze kunnen zelfstandig naar school fietsen, naar hun bijbaan of een avondje naar hun vrienden. Een jongensfiets 24 inch is bedoeld voor jongens tussen de 8 en 12 jaar. Rond die leeftijd gaan kinderen de wereld ontdekken en willen ze overal naar toe. Met een jongensfiets zullen ze gemakkelijker de wereld kunnen verkennen. Wanneer uw kind wel tussen de 8 en 12 jaar is, maar erg lang is kan het zijn dat de fiets te klein is. 24 inch is de grootste maat, hierna komen de volwassen fietsen. Bekijk dus ook goed de lengte van uw zoon voordat u de fiets aanschaft. Een jongensfiets 24 inch heeft genoeg versnellingen zodat er door wind en weer gefietst kan worden. In Nederland doen we alles met de fiets en daarom zijn deze ook uitgebreid met allerlei handige dingen zoals een steun die voorop de fiets bevestigd kan worden zodat lange afstanden geen probleem zijn. Ook kan er een rugzakrek op de bagagedrager worden bevestigd zodat de zware rugtas voor de middelbare school gemakkelijk achterop kan worden gezet.

 

Een jongensfiets online kopen

Een jongensfiets 24 inch kan u overal op het internet vinden. Er zijn genoeg websites die deze fietsen aanbieden. Wanneer u aan het oriënteren bent naar een fiets kan u dat dus het beste online doen. Hier kan u even rustig om u heen kijken naar fietsen die geschikt lijken. Wanneer u eentje heeft gevonden kan u nog altijd naar de winkel toe om de fiets in het echt te bekijken en zodat uw zoon een testrit kan maken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de fiets ook echt lekker fietst en dat deze de goede maat heeft. Ook jongens krijgen op die leeftijd al een eigen mening dus het is ook belangrijk dat uw zoon de fiets mooi vindt qua uiterlijk. Wanneer u de fiets heeft uitgekozen kan u nog altijd verder kijken naar accessoires. Dit kan een hangslot zijn zodat de fiets moeilijker is om gestolen te worden, maar dit kan ook bagagedragers zijn. Het ligt er maar net aan wat uw zoon nodig heeft en op welke leeftijd hij is. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om alles online aan te schaffen.

https://www.adobike.nl/jongensfiets/24-inch

Gilera Fuoco

Ben je uitgekeken op de saaie auto’s die momenteel op de weg rijden, maar wil je toch iets anders dan een stoere Harley of Honda? En ook belangrijk, je hebt wellicht nog geen motorrijbewijs… Dan is jouw droom uitgekomen in de vorm van de Gilera Fuoco hybride scooter. Drie wielen, een krachtige motor, een heerlijk comfortabele zit en een stoer uiterlijk. Het mooiste is dat je geen motorrijbewijs nodig hebt om op de Gilera Fuoco te rijden. Deze macho variant van de eveneens populaire driewieler Piaggio MP3 is een oogstrelend mooie scooter, auto, motorfiets…wat jij wilt!

 

Driewielers voor volwassenen

Als kleine hummeltjes reden we al rond op een driewieler, als volwassenen kiezen we opnieuw voor drie wielen. De Gilera Fuoco past perfect in de trend van hybride drie- en vierwielers. Je rijdt net zo stabiel op een Gilera Fuoco als op een Quad dankzij het elektronische geregelde stabilisatiesysteem, en houdt toch het vrije gevoel van een motorscooter. De Gilera Fuoco valt voor de Nederlandse wet onder autovoertuigen, je hoeft geen speciaal motorrijbewijs te halen om op de Gilera Fuoco te rijden. Je hoeft bij de verkeerslichten niet eens af te stappen, de Gilera Fuoco ligt compleet stabiel op de weg en is tegelijkertijd zeer wendbaar in de bochten.

 

Power van buiten en binnen

Onder het stoere uiterlijk vinden we een 492cc cilinder met 4 kleppen die 40PK levert. Naast de 46,5Nm koppel is de Gilera Fuoco ook zuinig in gebruik. Voor de wegenbelasting valt de Gilera Fuoco onder de motorfietsen, daar spaar je direct kosten mee dus! De Gilera Fuoco is verkrijgbaar in drie kleuren mat grijs, zwart en zwart-wit dus. Met de stoere Gilera Fuoco wordt rijden op de weg een waar genot, de toekomst is met deze hybride scooter een stuk dichterbij gekomen! Bekijk de Gilera Fuoco in de webshop, bekijk alle details en informeer ook naar de lease opties.

https://www.fastfuriousscooters.nl/motorscooters/piaggio-mp3/