Touringbus huren met meer dan 15 personen: snel en gemakkelijk op de plek van bestemming

Het is natuurlijk hartstikke gezellig om met een grote groep een evenement te bezoeken. Maar u wilt natuurlijk ook veilig vervoerd worden. Bij evenementen komen doorgaans veel parkeerproblemen kijken of u heeft te maken met openbaar vervoer dat tot niet laat rijdt. Wilt u niets missen van een evenement? Voor de deur afgezet én opgehaald worden? En bent u met meer dan 15 personen? Dan kunt u ervoor kiezen om een touringbus te huren bij SLB Bushuur. Men brengt u overal naartoe waar u wilt: van de nieuwjaarsduik in Scheveningen tot een concert in het Goffertpark en van Pinkpop tot een demonstratie op het Malieveld. U bent verzekerd van veilig, comfortabel en voordelig vervoer. Wenst u catering aan boord? Daar wordt ook voor gezorgd. Zo verzorgt men busverhuur op maat.

Als onderneming of vereniging een touringbus huren? Uitstekend idee!

Veel mensen vervoeren in een auto is niet mogelijk. Maar met een busje komt u natuurlijk al wel een heel eind. En dat kan handig zijn, bijvoorbeeld wanneer u de hele sportclub moet vervoeren of een grote groep collega’s. Dan is het een uitstekend idee om een touringbus te huren bij een expert als SLB Bushuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u zich richten op zaken die belangrijker zijn. Om de veiligheid te waarborgen, wordt iedere touringcar bestuurd door getrainde vakmensen. Daarnaast wordt er te allen tijde gezorgd voor een efficiënte route zodat iedereen op tijd arriveert. De ervaren specialist kan een touringbus die u gaat huren voorzien van uw logo of zelfs helemaal wrappen.

Touringbus huren bij specialist: kies uit diverse typen bussen

Een touringbus huren bij SLB Bushuur? Een uitstekend idee! Dan weet u namelijk zeker dat u op de juiste manier wordt geholpen. Bijvoorbeeld met een moderne én veilige touringcar die voldoet aan uw wensen. Zo bent u immers verzekerd van uitmuntend busvervoer en zal iedereen veilig op de eindbestemming arriveren. Bij het ervaren touringcarbedrijf SLB Bushuur heeft u de keuze uit een aantal typen bussen die zijn voorzien van alle comfort. De Tourist Class Touringcar biedt ruimte voor 50 tot 62 personen en beschikt over diverse faciliteiten. De Comfort Class Touringcar heeft 42 tot 54 zitplaatsen en heeft diverse luxe voorzieningen. U kunt een touringbus huren tegen scherpe tarieven en de groep wordt vervoerd door deskundige chauffeurs.