Voor een snelle GSM reparatie gaat u naar New Phone Repair

Enterinblue

Een GSM reparatie moet bij voorkeur zo snel mogelijk gebeuren. Want u wilt natuurlijk graag online blijven. U wilt en kunt uw GSM niet lang missen, zelfs niet voor een GSM reparatie. Gaat u, als uw GSM uitvalt, naar New Phone Repair, dan hoeft u inderdaad uw GSM niet lang te missen.

Bij New Phone Repair liggen de onderdelen, die gebruikt worden bij een GSM reparatie, op voorraad. Zo kan de GSM reparatie meteen beginnen, als u uw defecte GSM inlevert. Men werkt bij New Phone Repair met spoed GSM reparaties, d.w.z. u komt naar het bedrijf, een monteur toetst uw GSM en legt u uit wat de GSM reparatie inhoudt. Ook wat de onkosten van de GSM reparatie zullen zijn. Binnen een half uur staat de monteur meestal weer voor uw neus, met een voor 100% gerepareerde GSM.

https://www.mijngsmreparatie.be/

Waarom is een simonly abonnement zo goedkoop?

Enterinblue

Waarom sim only abonnementen goedkoop zijn? 

Wanneer je een sim only abonnement zal je opvallen dat deze zeer goedkoop zijn. Goedkoper dan een abonnement met telefoon. Het verschil is soms wel erg groot. Hoe komt dit? Vooral als je een nieuw toestel wilt, en dan vooral het nieuwste topmodel, dan zal je opvallen dat dit schreeuwend duur is. Aanbieders weten dat er veel mensen zijn die graag het nieuwste van het nieuwste willen en maken hier gebruik van wat betreft de prijs. Wie slim is wacht een aantal maanden. Dit kan namelijk een hoop geld schelen.

Wat opvalt is dat de eerste maanden de prijzen drastisch dalen. Ook de prijzen van losse toestellen dalen snel. Een combinatie van een los toestel en een sim only is dan zeer aantrekkelijk. Het kost je eenmalig veel geld, maar je maandlasten blijven laag. Steeds meer mensen gaan dit inzien en kiezen dus voor een goedkoop sim only abonnement. Bekijk je bijvoorbeeld de sim only abonnementen van Vodafone en vergelijk je deze met de abonnementen met toestel dan kan dit al snel de helft schelen.

Sim only abonnementen steeds meer in trek

Sim only abonnementen zijn de laatste tijd steeds populairder. Door de stijgende kosten van mobiel bellen kiezen steeds meer consumenten voor een goedkoop sim only abonnement. Maar is dit de enige reden? Dat een sim only goedkoop is weten de meeste mensen wel. Je kan tot wel 80% besparen op je mobiel kosten. De kosten van de dure mobiele telefoon , die je vaak dubbel betaald bij een abonnement, zijn niet doorberekend bij een sim only abonnement. Vaak zijn er nog andere redenen.

Belangrijke reden is ook vaak dat het ‘oude’ mobieltje nog goed werkt. De technologie gaat niet meer zo snel als een aantal jaar geleden. De rek is er uit. De nieuwste mobiele telefoons zijn wat specificaties betreft niet veel beter als de telefoons van een jaar terug. Veel consumenten maken een duidelijk afweging. Nog een jaar met de oude mobiel doen en een jaar flink kosten besparen. Of een nieuwe mobiel waar de lol na een paar weken ook wel van af is. In deze crisistijd is de mobiele telefoon een mooie post om op te bezuinigen. Minder bellen en internetten dat willen we niet. Daarom wordt er naar een andere manier gezocht om te bezuinigen. Een sim only is dan een slimme keus.

https://smartphoneblog.nl/

iPhone 6 hoesje

Enterinblue

Twee weken geleden was het weer zo ver. Ik mocht mijn mobiele abonnement verlengen dat betekende dus ook dat ik een nieuwe mobiel uit mocht zoeken. Hiervoor heb ik een tweejarig abonnement gehad met een iPhone 5 en dat is mij erg bevallen. Vandaar dat ik deze keer niet bepaald voor een lastige keuze stond. Ik wist vrijwel meteen dat ik de nieuwe iPhone 6 wilde hebben en dus was mijn keuze snel gemaakt. Ik moest nu alleen nog maar uitzoeken waar het abonnement voor een iPhone 6 het goedkoopste is.

 Wel of geen hoesje?

Er zijn tegenwoordig enorm veel providers die de nieuwste smartphones allemaal weer voor een andere prijs aanbieden. Daarnaast is ook overal de kwaliteit van de server en van het internet weer verschillend en vandaar dat mijn keuze niet zo snel gemaakt was. Bij één provider kwam ik echter wel een abonnement voor mijn nieuwe mobiel tegen waar ik een iPhone 6 hoesje bij zou krijgen. Ik heb in de twee jaar hiervoor nooit problemen gehad met schade aan mijn iPhone 5, dus het leek mij in eerste instantie niet erg interessant om een iPhone 6 hoesje bij mijn abonnement te nemen. Vandaar dat ik uiteindelijk mijn iPhone ergens anders heb besteld, zonder hoesje.

 Spijt

Enkele dagen nadat ik mijn iPhone 6 had ging het echter al verkeerd. Terwijl ik mijn hond aan het uitlaten was, werd ik uit balans gebracht en liet ik mijn mobiel op het asfalt vallen. Ja hoor, er zat gelijk een flinke barst in mijn scherm. Had ik nou toch maar een iPhone 6 hoesje gekocht. Echter was ik gelukkig wel verzekerd, dus het vervangen van mijn scherm bracht geen extra kosten met zich mee. Nadat het scherm gemaakt was, ben ik gelijk op het internet op zoek gegaan naar een iPhone 6 hoesje. Gelukkig kwam ik al snel uit bij iphonehoesjes.nl, waar ze een enorm aanbod hebben voor hoesjes. Daar heb ik voor een goede prijs alsnog een hoesje gekocht voor mijn iPhone.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes