Mist u de gezelligheid in de sportschool? Kom dan lekker groepslessen volgen in Valkenswaard

De gezelligheid in de sportschool is de jaren een beetje ondergesneeuwd. Kom daarom sporten in groepsverband bij Workout Healthclub! Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!

50 plus sport: lekker op uw eigen tempo aan de conditie werken

Lichamelijk en geestelijk gezond met 50 plus sport! Dat is het motto bij Workout Healthclub! Doet u ook mee? Over afvallen gesproken: wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard ook verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen.

Blijf gezond en fit met 50 plus sport in Valkenswaard!

Vitaliteit wordt steeds belangrijker wanneer u ouder wordt. En dat vergroot u door regelmatig te bewegen. Doe dat lekker op uw eigen tempo bij Workout Healthclub. Hier bent u van harte welkom! In Valkenswaard volgt u verschillende groepslessen die zich richten op kracht, conditie of lenigheid. Naast deze lessen heeft u ook meer dan genoeg mogelijkheden tot u beschikking om zelfstandig te trainen. En heeft u moeite met een van 315 apparaten in de fitnesszaal? Dan staat er altijd een gediplomeerd instructeur klaar om u van uitleg en advies te voorzien. De instructeur stelt ook graag een persoonlijk trainingsschema op waarmee u uw eigen vooruitgang in de gaten houdt.