Online nieuwsberichten aan de ontbijttafel

Enterinblue

De wekker gaat en het is tijd om op te staan. Je pakt je werkkleding uit de kast, maakt ontbijt en zet een kopje koffie. Voordat je aan de slag gaat, bekijk je nog snel even het nieuws van vandaag in de krant of op je telefoon. Wie kent deze routine niet? Hoewel bijna iedereen zich in dit verhaal herkent, verschilt het per persoon bij welke krant de voorkeur ligt. Handig natuurlijk wanneer jouw favoriete krant ook gewoon online op je telefoon bekeken kan worden, voordat je aan het werk gaat. Redactie24 is het hier helemaal mee eens en biedt daarom het laatste nieuws aan via hun website.

Niet alleen zorgt het lezen van de krant in de ochtend voor routine en een goed begin van de dag, het brengt je vooral op de hoogte van het laatste nieuws. Wat is er gebeurd in de tijd dat jij aan het werk was? Zijn er politieke conflicten ontstaan die wellicht grote gevolgen kunnen hebben? Het politiek nieuws leidt vaak tot sappige mediaverhalen, maar ook helpen je ook een mening te vormen over politieke kwesties die iedereen aangaan. Interesseer je je niet voor politieke nieuwsberichten, maar lees jij liever over de showbizz? Ook voor deze lezers biedt Redactie24 nieuws, want in de artiesten in Vlaanderen zitten niet stil. Iedereen probeert de media te bereiken en een verhaal over te brengen, dat Redactie24 graag aan jou overbrengt. Zo begint ook jouw dag in de ochtend goed met een lekker kopje koffie en online showbizznieuws.

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Lees je graag over bijzondere ontdekkingen en de nieuwste feiten? Leg jij de voorkeur bij politieke problemen, buitenlandse ontwikkelingen of juist de Vlaamse showbizz? Dan heb jij je nieuwe, favoriete online krant ontdekt in Redactie24!

https://www.redactie24.be/

Etiketten

Etiketten

Etiketten drukken voor persoonlijke uitstraling

Ben jij een horeca eigenaar of geeft jouw bedrijf regelmatig presentjes aan belangrijke zakelijke relaties? In dat geval kan het een goed idee zijn om etiketten in de huisstijl te laten drukken. Met zoiets simpels als een etiket voorzie je direct een relatiegeschenk of een product van een persoonlijk tintje. Die persoonlijk uitstraling brengt allerlei voordelen met zich mee. Wat voor jou een kleine handeling lijkt, kan voor (zakelijke) klantrelaties een wereld van verschil maken. Voor een persoonlijke uitstraling van relatiegeschenken zou ik daarom echt zelf etiketten ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf. 

Fles wijn speciaal voor jou

Een voorbeeld van een relatiegeschenk dat wel een persoonlijk tintje kan gebruiken is de wijnfles. Regelmatig geven allerlei bedrijven een flesje wijn aan zakenpartners om hun waardering te tonen. Met een fles wijn zit je namelijk vrijwel altijd goed. Toch kan dit relatiegeschenk wel een persoonlijke uitstraling gebruiken. Iedereen kan namelijk zomaar een fles wijn geven. Zo bijzonder is dit relatiegeschenk op zichzelf dus niet. Gelukkig kun je dit presentje zonder al te veel moeite direct persoonlijker maken. De oplossing? Zelf ontworpen etiketten! Met persoonlijke etiketten creëer je direct een speciale uitstraling. De klant of zakenpartner zal dat zeker waarderen.

Etiketten voor horecagelegenheden

Uiteraard kan ieder bedrijf zijn eigen etiketten ontwerpen en plakken op diverse relatiegeschenken. Er is echter een branche dat nog meer profiteert van zelf etiketten ontwerpen. Voor horecagelegenheden is het een ideale manier om een professionele en verwelkomende uitstraling te realiseren. Stel, je serveert een heerlijke huiswijn aan de klanten. De fles staat op tafel en ineens zien ze het: jouw eigen ontworpen etiket. Dit heeft meerdere voordelen. Zo worden de klanten weer herinnerd aan de plek waar ze zitten. Ten tweede zullen ze telkens aan jouw restaurant, brasserie of andere horecazaak denken wanneer ze terugdenken aan die heerlijke wijn. De naam van de wijn weten ze niet. Ze herinneren zich alleen de naam en huisstijl van jouw horecazaak. De enige manier waarop ze die wijn weer kunnen drinken, is door terug te komen. 

Zelf ontwerpen en laten drukken

Wil jij ook profiteren van dit soort voordelen? Ga jij ook moeiteloos een persoonlijke uitstraling creëren door middel van stickers of etiketten? Ontwerp dan direct jouw eigen etiket en laat het drukken bij een drukkerij. Etiketten drukken is vandaag de dag erg eenvoudig. Je geeft simpelweg aan wat je precies wil en hoe dat eruit moet zien. Vervolgens geef je aan hoe snel je de etiketten wil hebben en je bent alweer klaar! Wat weerhoudt jou nog?