Zeer scherpe kostprijs voor tandprothese van hoogwaardige kwaliteit

Bent u als tandarts op zoek naar een implantaat of tandprothese tegen een zeer scherpe kostprijs? Kies dan voor Tandherstel.nl en bestel al uw benodigdheden bij één tandtechnisch centrum. Hiermee profiteert u van verschillende voordelen. Bij Tandherstel.nl maken ze gebruik van het premium programma. Als u maandelijks voor ten minste 3.000 euro aan kronen, bruggen en/of prothetiek koopt bij deze specialist, benoemen ze u tot premium klant. Op deze manier ontvangt u extra service. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tandtechnisch advies. Ook bespaart u dankzij de lage kostprijs van de tandprothese of implantaat op de kosten. Dit extra geld kunt u gebruiken voor het verfraaien van uw praktijk of het scholen van uw medewerkers. Alleen maar voordelen dus.

Tegen een lage kostprijs een implantaat op maat

Een implantaat is een onderdeel van een kunstgebit. Voor iedereen die een kunstgebit draagt, zijn implantaten een ware uitkomst. Veel mensen met een kunstgebit, krijgen er na verloop van tijd last van dat het gebit losser gaat zitten. Dit probleem verhelpt u door tegen een lage kostprijs een implantaat te kopen. Een klikgebit in implantaten zorgt ervoor dat het kunstgebit steviger blijft zitten. Om te zorgen dat de implantaat goed past, is maatwerk vereist. Dat maatwerk is precies wat u kunt verwachten bij Tandherstel.nl. En dat niet alleen, u betaalt er ook een zeer lage kostprijs voor een kwalitatieve implantaat of tandprothese. Gunstig voor de kwaliteit, maar ook voor de portemonnee dus.

Tevreden patiënten en een goede omzet dankzij een lage kostprijs voor een implantaat

Een scherpe kostprijs voor een tandprothese en implantaat vindt u bij een hoogwaardige tandheelkunde centrum. Door als tandarts samen te werken met Tandherstel.nl als leverancier voor al uw kronen, bruggen, implantaten en protheses, profiteert u van vele voordelen. Bij deze specialist betaalt u namelijk een erg lage kostprijs voor een implantaat of tandprothese. En dat terwijl ze bij dit tandtechnisch centrum zeker niet onderdoen als het op kwaliteit en service aankomt. Integendeel zelfs! U kunt heel wat verwachten van deze leverancier. Dankzij de lage kostprijs, kunt u uw patiënten ook een voordelig tarief aanbieden. En dat is de basis voor een tevreden klant. Ook houdt u dankzij lage inkoopprijzen meer over om te investeren in apparatuur of in scholing van personeel. Zo kunt u meteen de kwaliteit van uw tandartskliniek naar een hoger niveau tillen.