Enter in Blue
Image default
Gezondheid

Review: libido verhogende middelen man/vrouw

 

Review libido verhogende middelen

Libido verhogende middelen zijn er in vele soorten verkrijgbaar. Een libido verhogend middel is altijd een voedingssupplement en dus geen medicijn. Het kan een medicijn zijn wanneer uw huisarts deze heeft voorgeschreven. Er zijn speciale libido pillen voor de man alsook voor de vrouw. Veelal richten de producenten zich op de man. Veelal zijn deze middelen ook voor de vrouw geschikt. Hieronder meer informatie.

 

Libidopillen

  1. Libido Gold: libido Gold is geschikt voor man en vrouw. Het betreft een voedingssupplement en heeft als functie d at het libido verhogend werkt. De pil werkt snel, namelijk al binnen 60 minuten. Het is geen erectiepil en zorgt dus niet voor een erectie. Wat het wel doet? Het verhoogt je libido, je meer zin in intimiteit.

  2. LibidoPil: libidopil is ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zoals de naam al prijsgeeft is dit een pil dat speciaal ontwikkeld is om het libido te stimuleren. Libidopil werkt ook aanzienlijk snel. De drang wordt verhoogd en het pleasure gevoel wordt versterkt.

  3. Libido Femme: Een libido pil dat zich volledig richt op de vrouw. Libido Femme is een vrouwenpil en verhoogd net als eerder genoemde pillen het libido.

 

Meer weten?

Surf dan naar:

www.libidoverhogenvrouw.nl

 

http://www.libidoverhogenvrouw.nl

Gerelateerde artikelen

Anticipatieangst, wat is het?

Assertiviteit

Laag libido vrouw verhogen