Gezond sporten met behulp van maaltijdvervangers

Bij het woord maaltijdvervangers denk je al gauw aan gewicht verliezen. Om zo snel mogelijk, zo veel
mogelijk gewicht te verliezen, kiezen mensen vaak voor maaltijdvervangers. Deze zorgen voor een
vol gevoel maar bevatten weinig koolhydraten, vetten en andere voedingsstoffen waardoor je sneller
kan afvallen. Ook in de sport zijn er maaltijdvervangers, maar deze hebben toch een andere functie.
Maaltijdvervangers zijn voor sporters namelijk een populaire ondersteuning van het sportdieet. Ze
zijn handig in gebruik en komen vaak voor in poeder en vloeibare vorm, of bijvoorbeeld als repen.
Een maaltijdvervanger kan je simpel en snel afmeten of -wegen, waardoor je precies weet welke
voedingstoffen je allemaal binnenkrijgt. Op deze manier kan je makkelijk een “maaltijd” in je
voedingsschema vervangen of toevoegen.

Gebruik van maaltijdvervangers
Maaltijdvervangers zijn eigenlijk een mix van koolhydraten, eiwitten, calorieën en andere
voedingsstoffen die je nodig zou kunnen hebben tijdens het sporten. Dit maakt maaltijdvervangers
een bewuste en makkelijke optie voor mensen die een actieve levensstijl hebben, maar wel goed op
hun voedingsinname willen letten.

Doordat ze vaak voorkomen in bijvoorbeeld poedervorm, zijn ze ook heel makkelijk klaar te maken.
Je voegt de maaltijdvervanger toe aan wat water, melk of drinkyoghurt en drinkt het zo op. Je krijgt
er niet heel erg een vol gevoel van, je kan het snel even tussendoor klaarmaken en je krijgt wel de
extra voedingstoffen binnen die je nodig had.

Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld veel eiwitten nodig hebt. Je doet aan duursport en door de lange
afstanden die je loopt beschadigen je spieren. Maar om nou tijdens of na het sporten telkens een
grote bak yoghurt te eten omdat dit veel eiwitten bevat, zit ook niet iedereen op te wachten. Dan
kan je dus kiezen voor maaltijdvervangers die zorgen voor extra proteïnen.

Maaltijdvervangers worden ook veel gebruikt door mensen die juist willen aankomen. Dit zijn
zogenaamde weightgainers. Dit zijn niet per se maaltijdvervangers, maar kunnen wel daarvoor
worden gebruikt. Zo heb je bijvoorbeeld carb gainers. Bestaande uit een hoogwaardige koolhydraat-
en eiwitsamenstelling zorgt deze maaltijdvervanger voor de ultieme spieropbouw.

Maaltijdvervangers vind je dus in veel verschillende soorten. Poeders zijn het makkelijkst. Hier maak
je een maaltijd shake van die je snel kan klaarmaken en nuttigen. Daarnaast zijn ook repen populair.
Deze bevatten veel voedingsstoffen, zijn vaak lekker en vullen ook nog. Alleen maar op poeders en
repen leven is natuurlijk ook niet heel aantrekkelijk, daarom zijn er ook “gewone” voedingsmiddelen
die geschikt zijn als maaltijdvervangers. Zoals crackers of pasta met aangepaste voedingswaarden.

Wat te doen tegen een laag libido

Wat is de oorzaak van een laag libido

Wanneer je voor de spiegel staat zie je waarschijnlijk een man die zijn mooiste jaren achter zich heeft liggen. De tijd dat je trots en fier rondliep en bewonderd werd door de dames is verleden tijd. Inmiddels zie je er moe uit, en je spierbundels zijn gaan hangen. Dan hebben we het nog niet over het ergste van dat alles; je hebt een laag libido. De oorzaak van een laag libido is voor de hand liggend. Wanneer je ouder wordt beweeg je minder en vaak eet je ook minder gevarieerd en verantwoord. De eerste oplossing voor laag libido is dus; eet gezonder en beweeg meer. Een bezoek aan de sportschool is wellicht je beste goede voornemen. De oplossing voor een laag libido is geen heel kostbare oplossing. Het is een oplossing waar jij je goed bij zal voelen.


Het is aangetoond dat sporten helpt om je libido te verhogen

 

Hoe snel je libido verhogen

Wanneer de sportschool een lange tijd neemt voor je resultaat ziet kan je ook medicatie slikken. Je kan medicatie kopen zoals Libido XL. Hierdoor worden jouw prestaties in bed snel beter. Je erecties zullen weer worden zoals je gewend was in je jonge jaren. Wanneer jij wil weten hoe snel jij je libido verhogen kan moet je kijken op internet en vragen stellen aan je leeftijdsgenoten. Zij kampen allemaal met hetzelfde probleem en zullen wellicht hele praktische oplossingen bieden. Een zelfverzekerde houding zal jou redden. Onzekerheid bij een vrijpartij is voor een man de belangrijkste oorzaak van laag libido. De snelste oplossing is je libido met een natuurlijk preparaat weer op peil krijgen. Testosteron wat in Libido XL zit helpt je snel weer op weg.

http://libidoxl.nl/

De filler en botox tegenover elkaar

Enterinblue

Veel mensen weten eigenlijk het verschil niet echt tussen een filler en een botox. Dit is ook wel begrijpelijk, want deze termen worden meestal samen gebruikt. Botox is een spierverslapper die ervoor zorgt dat rimpels zullen wegtrekken en bepaalde delen van het lichaam voller zullen worden voor een bepaalde periode. Botox is eigenlijk alleen maar een merknaam en niet het middel dat gebruikt worden tijdens een behandeling.  De echte naam van het middel dat gebruikt wordt is Botuline Toxine type A. De botox zorgt er voor dat de spieren verslappen en de spieren weerhoudt om zich te gaan fronsen. Eigenlijk doen alle merken dit en niet specifiek de Botox. Maar in alle gevallen spreekt men van een behandeling met botox, omdat het op hetzelfde neerkomt. Nu we de botox gehad hebben komen we bij het onderdeel van de filler. Een filler is eigenlijk zoals de naam het al doet vermoeden een opvuller. Je kan ervoor kiezen om ingezakte delen van eht gezicht op te vullen, waardoor hier niets meer van zichtbaar zal zijn. In tegenstelling met de botox zal een filler volume aan het gezicht toevoegen. Daar waar botox juist geschikt is om een spier voor een bepaalde duur uit te schakelen. Je hebt allemaal verschillende soort fillers bij klinieken, zoals een filler fronsrimpel of fillers in wangen. Ze hebben beide als taak om meer volume mee te geven aan de huid. Het gezicht is altijd het lichaamsdeel wat continue zichtbaar is voor iedereen en daarom wilt eigenlijk iedereen wel een frisse uitstraling hebben in het gezicht. Mocht je ontevreden zijn over een bepaalde zone van de huid in het gezicht, kun je altijd overwegen om gebruik te maken van een filler die de huid weer zal laten stralen. Een jeugdige huid doet je frisser lijken en zo kun je misschien nog wel een liegen over je leeftijd, want geloven doen ze je dan vast wel.

http://faceland.nl/

Hoe kan ik wallen verminderen

Hoe kan ik wallen verminderen

Zowel veel mannen als vrouwen vragen zich het volgende af “hoe kan ik wallen verminderen”. Ondanks dat bijna half de wereld van 40 jaar en ouder hier last van heeft blijven mensen zich hier dermate voor schamen dat ze er zelfs pijnlijke ingrepen voor over hebben om het slechts een klein beetje te verminderen. 

Waardoor ontstaan er wallen onder en rond de ogen?

Je moet goed beseffen dat de huid rond en onder je ogen heel erg dun is. Met name door een normale levensstijl die feitelijk al te ongezond is en veroudering raakt de elasticiteit uit deze huid. Ook heeft UVB straling hier wel degelijke invloed op. Het resultaat is dat als je even pech hebt je donkere kringen rond en onder je ogen ontwikkeld. 

Hoe kun je donkere kringen zoveel mogelijk voorkomen:

1. Je dient zo weinig mogelijk alcohol te drinken.
2. Eet tevens zo gezond mogelijk.
3. Sla de vette snacks en het bewerkte voedsel dus zoveel mogelijk over.
4. Eet meer groente, fruit, noten en vis
5. Hydrateer je huid elke dag.
6. Maak je huid ook elke dag goed schoon.
7. Smeer een SPF zodat je de huid rond je ogen zoveel mogelijk spaart.

De oplossing voor donkere kringen en wallen:

De wallen typeren zich doordat ze er donkerder uitzien. Wanneer je gebruik maakt van een huidcrème die de donkere kleur week na week langzaam lichter maakt dan maak je jou uitstraling natuurlijk een stuk mooier. Na ongeveer 4 a 5 weken kunnen de donkere kringen rond je ogen nagenoeg zijn verdwenen. Je kunt hier het product bestellen om je wallen behoorlijk te verminderen.

https://www.facebook.com/huidproblemenaanpakken/

Lekker en gezond afvallen met Paleo

Enterinblue

Afvallen door gezond en lekker eten!

Wie wil het niet, een goed gewicht? Toch kunnen we maar al te vaak niet van al dat lekkere eten afblijven.Dit is dan ook de reden dat er nu een nieuw product op de markt is Paleo! Hierin staan lekkere en gezonde recepten welke je in een handomdraai op tafel zet!

Paleo biedt je:

Nu zul je denken. Leuk dat Paleo maar wat hebben de recepten van Paleo voor een invloed op mij en wat wordt ik er persoonlijk beter van. Paleo speelt in op zes aspecten waardoor je je een stuk beter zult gaan voelen. Het eerste aspect (en waarschijnlijk het belangrijkste) is dat Paleo ervoor zorgt dat u gewichtsverlies zult zien als u deze recepten eet. Binnen een maand zullen de eerste kilo’s er al vanaf zijn. Het tweede aspect waar de voeding van Paleo op inspeelt is dat u naarmate u dit vaker gebruikt steeds meer en meer energie zult krijgen, in combinatie met dit aspect zorgt het ook voor betere sport prestaties en hersteld u beter van inspanningen. Dit komt doordat u spoelere gewrichten krijgt welke zich snellere herstellen van het leveren van intensive prestaties. Wat u ook zult ondervinden is dat u een mooiere en zachtere huid krijgt door de voeding van Paleo, daarnaast krijgt u een sterker immuunsysteem en bent u dus minder vaak ziek. 

Opbouw van de recepten:

Uit enquêtes die wij hebben afgenomen onder onze gebruikers is gebleken dat u vooral behoefte heeft aan snelle en gemakkelijke recepten. Dit is voor ons dan ook de basis geweest bij de ontwikkeling en de samenstelling van de recepten. De recepten zullen namelijk maximaal uit 5 ingerediënten bestaan. Bij sommige recepten dus zelfs nog minder! 

Tijdelijk diverse recepten:

Momenteel heeft Paleo een mooie aanbieding lopen waarbij je twee recepten e- boeken “Super Simpel Paleo” en het e-boek “Super simpele Toetjes en Snacks” kunt proberen en daarbij nog 30 dagen bedenktijd heeft! Daarnaast krijgt u de Maaltijdplanner en Boodschappenlijstjestool erbij. Wilt u dit proberen klikt u dan op onderstaande link:

Probeer Paleo nu!

Tot slot

Paleo is de ideale manier op een gezonde en lekker manier gewicht te verliezen. Afvallen met Paleo was nog nooit zo gemakkelijk. Niet alleen zorgt Paleo voor een gewichtsverlies het werkt ook nog eens goed voor uw energie en het vermogen om te sporten. Probeer Paleo daarom nu en krijg 30 dagen bedenktijd mocht u geen verandering zien!

http://www.paypro.nl/producten/Super_Simpel_Paleo/29572/51496

Uitstekend verzekerd voor tandheelkundige hulp

Enterinblue

Met name voor gezinnen met (jonge) kinderen is een goede tandartsverzekering geen overbodige luxe. De meeste kinderen zijn nu eenmaal dol op snoep, frisdrank en andere suiker- en zuurhoudende producten, terwijl ze niet altijd van de noodzaak van het tandenpoetsen overtuigd zijn. Bovendien heeft het kindergebit naast het vullen van gaatjes soms ook ondersteunende tandheelkundige zorg nodig. Daarbij kunt u denken aan een fluorbehandeling, het aanbrengen van een beugel of het uitvoeren van een behandeling bij een aangeboren gebitsafwijking. Gelukkig zijn er uitstekende zorgverzekeringen om hoogwaardige mondzorg voor u en uw kinderen te waarborgen.

 

Basisverzekering vergoedt niet alles

Kinderen tot achttien jaar zijn voor de reguliere mondzorg verzekerd via de basisverzekering. Deze verplichte verzekering bestaat uit een basispakket dat voor elke Nederlander hetzelfde is. Ouders dienen kinderen jonger dan achttien jaar overigens zelf aan te melden om ervoor te zorgen dat deze verzekerd zijn. Toch dekt de basisverzekering niet alle zorg die u of uw gezin misschien nodig heeft, zoals een beugel voor uw zoon- of dochter. Een tandartsverzekering kan een uitkomst bieden. De beste tandartsverzekering voor het hele gezin vindt u bij Salland. Een voordeel is bijvoorbeeld dat spoedeisende mondzorg in het buitenland standaard in het pakket zit. Tevens is er een vergoeding voor orthodontie bij kinderen tot achttien jaar. Dit betekent onder andere dat het aanbrengen van een beugel (deels) vergoed wordt.

 

Gezinsleden meeverzekerd in collectieve zorgverzekering

Salland staat bekend om zijn lage maandpremies en goede dekking. Wilt u de kosten nog wat meer drukken, dan kunt u kiezen voor een collectiviteitsverzekering. Via werkgevers en verenigingen die met Salland afspraken hierover hebben gemaakt kan gebruik worden gemaakt van een collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Hierdoor krijgt u bovenop het toch al lage maandbedrag nog eens een aantrekkelijke premiekorting. Om het voor u mogelijk te maken om extra te besparen geldt de collectiviteitskorting ook voor meeverzekerde gezinsleden. Zo zijn u, uw partner en uw kinderen dus optimaal verzekerd voor een zo laag mogelijke maandpremie.

http://www.salland.nl/

Speciale zorg voor vrouwen

Enterinblue

De meeste zorgverzekeringen maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, terwijl vrouwen op veel gebieden nu eenmaal andere zorg nodig hebben dan mannen. Daarom richt Energiek zich op zorgverzekeringen speciaal voor vrouwen. Ook werkt Energiek samen met instellingen die zich sterk maken voor betere zorg voor vrouwen. Feit is nog steeds dat medicijnen vaak alleen op mannen worden getest en dat bepaalde vrouwspecifieke aandoeningen niet worden erkend door zorgverzekeringen. En dus ook niet worden vergoed. Tijd voor verandering! 

Voordelen op een rij

Als je een zorgverzekering hebt bij Energiek, dan heeft dit een aantal belangrijke voordelen. Zo wordt anticonceptie vergoed in alle aanvullende verzekeringen. Ook worden vanuit de aanvullende verzekeringen alternatieve geneeswijzen vergoed, net als cursussen omtrent gezondheid. Wij bieden niet alleen de juiste verzekeringen, maar vinden het ook belangrijk dat je fit en gezond blijft. We delen daarom zo veel mogelijk gezondheidstips met jou, via onze website en Facebook pagina. 

Ook reguliere zorg

Naast vrouwspecifieke zorg heb je misschien ook andere zorg nodig, zoals de tandarts en de opticien. Uiteraard kun je ook dit soort zorg vergoed krijgen als je een aanvullende zorgverzekering bij Energiek hebt. Bril en lenzen worden in 2015 niet meer vergoed vanuit de basisverzekering als er geen sprake is van een bijzondere oogafwijking. Maar daarvoor kun je altijd een aanvullende verzekering afsluiten. Op de website kun je meer informatie vinden over onze bril zorgverzekering. En ook voor een tandverzekering ben je bij ons op de goede plek. Met de Energiek TandExtra verzekering krijg je 80% van je tandartskosten tot 250 euro per jaar vergoed. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

http://www.energiek.nl/

Een fijne abortuskliniek in Nederland

Enterinblue

Een bezoek aan een abortuskliniek is natuurlijk eigenlijk nooit een fijn bezoek. Meisjes en vrouwen maken hier een afspraak omdat het moet, niet omdat het leuk is. Echter, als je dan toch moet, dan wil je voor jezelf wel zeker stellen dat dit bezoek zo fijn en aangenaam mogelijk verloopt. Voor een abortus in Nederland kun je dan uitstekend terecht bij abortuskliniek Bloemenhove. Hier kun je terecht voor het laten afbreken van zwangerschappen in het eerste en tweede trimester.

Een brede ervaring
Bloemenhove is een abortuskliniek die al sinds 1971 bestaat. Dit betekent niet alleen dat deze kliniek een ruime ervaring heeft als het gaat om het afbreken van de zwangerschappen zelf, maar de kliniek heeft ook al klaar gestaan voor de meest uiteenlopende meisjes en vrouwen. Zij bieden in elke situatie gespecialiseerde hulp, met een begripvolle aanpak. De medewerkers van abortuskliniek Bloemenhove bieden je een luisterend oor, een omgeving waarin jij je begrepen voelt en een situatie waarin je niet wordt beoordeeld op een enkel feit. Zij nemen de tijd voor je en maken de afspraak voor jou zo comfortabel mogelijk. 

Vrijblijvend meer informatie
Wanneer jij je in een situatie bevindt waarin je wilt, of moet, gaan nadenken over een bezoek aan een abortuskliniek, dan kun je altijd bij Bloemenhove terecht. Je kunt hier altijd aankloppen voor persoonlijk advies en meer informatie wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt altijd vrijblijvend contact met de kliniek opnemen, maar je kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen op de website, zodat je meer te weten komt over waar deze kliniek voor staat en wat het voor jou kan betekenen. Bij Bloemenhove ben je altijd welkom als het nodig is, en dat is wel zo prettig om te weten.

http://www.bloemenhove.nl/

Zwangerschapsmasker door pil

 

Zwangerschapsmasker door pil

Zwangerschapsmasker door pil gebruik. Hopelijk is het u niet al reeds overkomen. Een zwangerschap is echt verschikkelijk voor de vrouw. Door wisselingen in de hormoonspiegel kan een Melasma ook wel zwangerschapsmasker optreden. Dit betekend in de praktijk dat je vlekken op je huid krijgt, Meestal op het gezicht, maar ze kunnen ook op je armen en benen verschijnen. Wij snappen dat wanneer je een dergelijke uitslag op je gezicht krijgt dat je hier absoluut niet blij mee bent. Gelukkig zijn er wel methodes om je zwangerschapsmasker minder zichtbaar te maken. Wij hebben bekeken wat jou het beste zou helpen en zullen je daarom onderstaand van deze informatie voorzien.

 

Zwangerschapsmasker zonnebank

Kun je een zwangerschapsmasker door de zonnebank krijgen? Of komt het echt puur door je hormoonspiegel? Er zijn duizenden vrouwen die op dit moment mogelijk buiten lopen met een zwangerschapsmasker. Helaas kan je het bijna niet voorkomen. Toch zijn er enkele aspecten die het wel enigszins iets minder groot maken qua kans. Maar als je het eenmaal te pakken hebt dan is er geen ontkomen meer aan. Een dergelijke kwaal kan helaas maanden lang aan blijven. Daarom zijn er natuurlijk ook diverse mogelijkheden qua behandelen om te zorgen dat het in ieder geval voor de buiten wereld minder zichtbaar kan worden gemaakt. Dit kan met Makeup, maar ook op een vele efficiëntere manier. Zoals met een Zwangerschapsmasker crème.

 

http://www.zwangerschapsmasker.be

Assertiviteit

Enterinblue

Uit allerlei onderzoeken is gebleken dat mensen die assertief zijn over het algemeen gelukkiger in het leven staan. Daarnaast is gebleken dat deze mensen ook succesvoller zijn in het zakenleven. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je assertiever wordt?

Het is gebleken dat er wat betreft assertiviteit er grote verschillen bestaan tussen mannen en vrouwen. Vrouwen hebben veel meer moeite met nee zeggen dan dat mannen dat hebben. Als een collega op werk vraagt of iemand even zijn taken op zich kan nemen is de kans groot dat een vrouw ja zou zeggen ondanks dat ze het zelf al erg druk heeft. Bij een man ligt dit waarschijnlijk anders want hij zou hiervoor bedanken. Hoe kan het nu toch dat er zo groot verschil op dit vlak bestaat tussen mannen en vrouwen?

Sinds dat de Vijf Grote Persoonlijkheidskenmerken bestaat, deze wordt ook bij psychologiepraktijk Delft toegepast, scoren vrouwen erg hoog op de schaal vriendelijkheid. Vrouwen willen graag vriendelijk geworden worden door andere personen terwijl mannen dit veel minder hebben. Vriendelijke mensen zeggen sneller ja tegen voorstellen, omdat de persoon die je iets gevraagd heeft je op dat moment leuk vindt. Daarnaast is er ook nog een andere reden voor de geringe assertiviteit van vrouwen. Een vrouw die assertief is krijgt in onze huidige maatschappij al snel het stempel bitch terwijl een man die erg vriendelijk vaak als zwak wordt gezien.

Toch is het wel degelijk van belang dat personen voldoende assertief zijn want anders worden ze geremd in hun persoonlijke groei en in hun relaties. Gelukkig is assertiviteit iets wat heel goed te trainen is dus je kunt jezelf hier sterk in verbeteren. Er zijn online tegenwoordig allemaal zelfcursussen te vinden maar het is ook helemaal niet onverstandig om bijvoorbeeld naarpsycholoog Delft te gaan.

http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/