Koffiemachine op het werk: tips

Koffie op een werkdag is een van de belangrijkste en algemene dingen op het werk. Heeft u een afspraak en komt u ergens binnen, dan krijgt u altijd eerst koffie of thee aangeboden. Een goede koffiemachine moet onmisbaar zijn in iedere kantine. Dus ook voor bedrijven. Voor veel mensen is het het eerste wat ze doen op een dag; rustig aan de ochtend beginnen met een kopje koffie. Nederlanders drinken veel koffie, we staan in de top drie van meest koffiedrinkende landen in de wereld. Een lekker bakje koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Lees deze blog. Wij geven u namelijk tips over het belang en de aanschaf van koffie en een koffiemachine.

Het belang van een goede koffiemachine

Bij vrijwel elk zakelijk gesprek hoort een kop koffie. Een goede koffieautomaat is een visitekaartje voor je bedrijf. Veel gasten beschouwen de kwaliteit van de koffie als maatstaf voor de kwaliteit van het gehele bedrijf. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles dient mogelijk te zijn. Bewezen is dat koffie van kwaliteit de productiviteit op het werk verhoogt. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf. 

Het verschil in koffiebonen

Robusta en arabica koffie waarschijnlijk heb je er wel een van gehoord. Maar wat is het precies? Handig om te weten als je koffie uitzoekt! De koffiesoort bepaalt namelijk de voornaamste smaak in je koffie. Maar waar komt het vandaan en wat zijn de verschillen? Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Arabica bonen zijn veruit de populairste bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom ook biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. 

Kies voor kwaliteit. Kies voor een professionele koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Kijk dan eens op de webiste van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/