Enter in Blue
Image default
Energie

Zonnepanelen in Brugge aantrekkelijk gemaakt door besparing

Steeds meer Bruggelingen schaffen zonnepanelen aan, waardoor het aantal zonnepanelen in Brugge flink is toegenomen. 1 op de 20 Bruggelingen heeft nu een Zonnepaneel of zonneboiler om energie te verwekken. Het plaatsen van een zonnepaneel lijkt kostbaar, maar dat hoeft het niet te zijn, zo zag ook Mevrouw Mertens in:

“Door op vindZonnepanelen.be mijn aanvraag te plaatsen, kon ik uiteindelijk kiezen uit meerdere offertes. Niet alleen kreeg ik meer inzicht in de kosten, maar ook in de manier van werken. De zonnepanelenleverancier die we uiteindelijk hebben gekozen stak er namelijk bovenuit met zijn levertijd. Ook zat er verschil in prijs met of zonder plaatsing.”

 

Bruggelingen vragen offertes aan voor Zonnepanelen

Niet alleen Mevr. Mertens verkreeg haar zonnepanelen via een offertesite, ook Jacob Vanderdoorn zag in dat het op deze manier wel erg gemakkelijk was:

”Eigenlijk hoefde ik mezelf er niet in te verdiepen. Ik kreeg de informatie van kundige zonnepaneel leveranciers toegespeeld waardoor ik uiteindelijk een goede vergelijking kon maken. Ik ben uiteindelijk niet voor de goedkoopste zonnepanelen gegaan, daar ik houd van kwaliteit. Het verschil in kosten zit ‘m vaak in het plaatsen en het onderhoud. Het is goed om zonnepanelen regelmatig schoon te maken, zo verkrijg je meer energie en haal je de kostprijs er eerder uit.”

 

Wilt u ook zonnepanelen aanschaffen?

Als u geheel vrijblijvend het zonnepenelen offerte formulier invult op de website, dan kunt u meerdere offertes ontvangen en deze vervolgens eenvoudig vergelijken!

 

http://www.vindzonnepanelen.be/zonnepanelen-brugge/