Enter in Blue
Image default
Electronica en Computers

De DJI Zenmuse

De DJI Zenmuse is de ideale drone voor privégebruik en om leuke beelden mee te maken.

De DJI Zenmuse is een bijna klaar voor gebruik drone, wat inhoud dat je er gelijk mee kan vliegen, zodra de propellers erop zitten. Het is een quadcopter, waardoor je hogere stabiliteit hebt in vlucht en zo veel mooiere beelden kan maken en je hebt zo ook een bereik van 1 kilometer. Door de verbetering op de accu heb je ook een langere vliegtuig zo kan je op 1 accu maar liefst 25 minuten lang vliegen. De DJI Zenmuse kan ook geprogrammeerd worden met een vliegroute die het dan kan volgen, zonder dat je er voor de rest iets aan hoeft te doen.De afstandbediening is ook heel makkelijk te gebruiken en wanneer je de knoppen loslaat, stabiliseert de Zenmuse zichzelf automatisch in de lucht.

De DJI Zenmuse beschikt ook over de keer terug optie, wat inhoud dat als je de verbinding met de drone verliest, of mocht er iets anders misgaan, dat die terugkeert en land op de plak waarvan die opgestegen is.

De DJI Zenmuse is nu verkrijgbaar in de online winkels voor 2.200 euro en hij word standaard, bijna klaar voor gebruik geleverd. Je hebt tevens ook nog de keuze uit vele extra’s, waardoor je de drone langer kan laten vliegen.

http://www.drone.be/index.php?route=product/product&product_id=82