Installateur Alarmsystemen? Ramcom! | Ramcom Alarm beveiliging Camera Brand Toegang

Enterinblue

Alarm systemen

Ramcom Security is uw betrouwbare partner voor materialen, systemen en diensten voor inbraakbeveiliging (alarmsysteem). Onze deskundige professionals komen bij u langs om een veiligheidsplan op maat op te stellen. We bieden u hoogtechnologische alarmsystemen om uw veiligheid te garanderen.

Contacteer ons meteen voor:

  • Buitendetectie en terreinbeveiliging
  • Meldkameraansluiting met mogelijke alarmverificatie
  • Interventie na alarm
  • Volumetrische of/en perimetrische detectie
  • Rookgeneratoren

aanvraag-offerte

Of u nu kiest voor klassieke camera’s of systemen die vooruit lopen op de technologie van vandaag, onze mensen ontwerpen het beveiligingsschema dat het best aansluit bij wat u nodig hebt.

We gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen waar u blindelings op kunt vertrouwen:

  • Monitoren (klassieke, TFT en LCD)
  • Analoge, netwerk-, dome- en auto-domecamera’s
  • Diverse digitale recorders
  • Switchers, quad’s en multiplexers
  • Alarmverificatie met directe link naar controlekamer

Uw veiligheid écht ter harte nemen?

Dat doet u door Ramcom Security in te schakelen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

http://www.ramcom.be/beveiliging/alarmsystemen/

Printen is uitgebreider dan je denkt

Enterinblue

Iedereen maakt wel eens gebruik van een printer. Op het werk, op school of gewoon thuis wordt er genoeg geprint. Er zijn zwart-wit printers, kleuren printers, maar ook allemaal andere soorten printers. Er zijn ook printers die codes printen, waardoor je bijvoorbeeld een product kan coderen met een ander apparaat. Het apparaat scant de code, waarna het apparaat de code herkent. Deze codes worden ook geprint en worden door heel  wat bedrijven gebruikt. Dit wordt productcodering genoemd.

Een voorbeeld van een goede productcodering is bijvoorbeeld bij de supermarkt. De producten die in de supermarkt verkocht worden hebben allemaal barcodes. Op de verpakking  van een product kan je een barcode printen om het te kunnen scannen met een speciale codescanner. Als je bij de kassa komt en je gaat afrekenen, scant de kassamedewerker de barcode. Het product staat met een code in het systeem, waardoor het allemaal automatisch wordt gescand met de juiste prijs en het product wordt herkent. Dit zorgt ervoor dat niet alles handmatig gedaan hoeft te worden en dat kost natuurlijk een stuk minder tijd. Een goede uitvinding die erg effectief is voor de markt en die het werk makkelijker maakt voor de medewerker, maar ook voor de klant.

Een andere printvorm waarbij een code wordt geprint is met een QR code printer. Een QR code printen wordt gedaan met een speciale printer die de speciale code op papier of andere soorten materiaal afdrukt. Een QR code is te scannen met een smartphone, waarna je naar een speciale pagina of website doorgestuurd wordt van het desbetreffende bedrijf/product. Een QR code wordt ook vaak voor verrassing van de klant gebruikt, omdat de doorverwijzing nog niet is te zien en bedoeld is om je te verassen door de producent.

Er zijn dus veel opties om codes te printen. Dit was een klein gedeelte van de code printers die er bestaan. Op deze manier is het gedeelte wat je print interactief. De barcode is te scannen met een scanner en de QR code is te scannen met een smartphone of tablet. Genoeg keus dus!

http://www.kba-metronic.com/nl/

De 4 beste drones van 2014

Enterinblue

Ben je op zoek naar een goede drone? Wij hebben een kleine lijst gemaakt van de beste drones. Vergelijk de drones of scroll naar beneden voor meer informatie op onze site.

DJI Phantom 2 Vision Plus drone

De DJI Phantom 2 Vision Plus is absoluut één van de beste drones die op dit moment te koop is. Deze drone is uitgerust met een HD camera die in 1080p kwaliteit opnames kan maken. Ook is het mogelijk om HD kwaliteit foto’s te maken. Ook is het mogelijk om de drone uit te rusten met een GoPro camera waarbij nog betere kwaliteit opnames gemaakt kunnen worden. De DJI Phantom 2 Vision Plus is een perfecte drone voor het maken van HD video’s en foto’s.

Hubsan X4 Mini drone

De Hubsan X4 Mini drone is een mini drone die voornamelijk geschikt is voor binnenhuis gebruik. De Drone is uitgerust met een kleine camera. Hiermee is het mogelijk om video’s te maken en om de beelden live te streamen. De Hubsan X4 Mini drone is voornamelijk geschikt voor kinderen of als eerste drone. De drone is namelijk erg beperkt.

Parrot AR 2.0 drone

De Parrot AR drone is misschien wel meest bekende drone. Deze drone werd als één van de eerste op de consumenten markt beschikbaar. De Parrot drone is te besturen vanaf de meeste smartphones en tablets. Dit maakt de drone erg populair. Daarnaast is de drone uitgerust met een camera die beelden direct kan live streamen op de smartphone of tablet. De bestuurder ontvangt deze beelden en kan via zijn smartphone of tablet de drone besturen aan de hand van de beelden.

DJI F450 drone

De DJI F450 drone is een relatief goedkope drone die erg geschikt is als eerste drone. Deze drone kan geleverd worden als bouwpakket. Je ontvangt een beschrijving en onderdelen zodat je de drone eenvoudig in elkaar kan zetten.

Meer informatie over drones? Of wil je een drone kopen? Ga naar http://www.drone-kopen.eu

http://www.drone-kopen.eu

WhatsApp Downloaden

Enterinblue

WhatsApp voor Windows Phone is hard aan het groeien. Zowel de WhatsApp zelf, als het besturingsysteem Windows Phone worden steeds populairder in Nederland. WhatsApp heeft wereldwijd al meer dan 500 miljoen gebruikers en in Nederland naar schatting zo’n miljoen. Na een wat onstuimig begin is er nu dan ook eindelijk een degelijke WhatsApp applicatie voor Windows Phone gebruikers. WhatsApp Windows Phone werkt nu stabieler en soepeler dan ooit tevoren. De downloadgrootte van WhatsApp voor Windows Phone is kleiner dan 1MB. WhatsApp werkt op Windows Phone 7.5, Windows Phone 8 en Windows Phone 8.1. 

WhatsApp Downloaden Gratis voor iedereen: Voor nu kan iedereen dus genieten van gratis WhatsApp. Niet alleen WhatsApp gratis downloaden, maar ook gratis berichten, foto’s, video’s en nog veel meer versturen naar al je contacten. En dat zijn er ook in jouw contactenlijst waarschijnlijk een hele boel. Geschat wordt dat WhatsApp 9,5 miljoen actieve gebruikers heeft. Start dus vandaag met WhatsApp Gratis zodat je altijd in contact staat met je vrienden! Veel succes en plezier met WhatsApp Gratis! Andere populaire downloads zijn WhatsApp Android en WhatsApp iPhone

 

http://www.downloaden-whatsapp.nl

De DJI Zenmuse

Enterinblue

De DJI Zenmuse is de ideale drone voor privégebruik en om leuke beelden mee te maken.

De DJI Zenmuse is een bijna klaar voor gebruik drone, wat inhoud dat je er gelijk mee kan vliegen, zodra de propellers erop zitten. Het is een quadcopter, waardoor je hogere stabiliteit hebt in vlucht en zo veel mooiere beelden kan maken en je hebt zo ook een bereik van 1 kilometer. Door de verbetering op de accu heb je ook een langere vliegtuig zo kan je op 1 accu maar liefst 25 minuten lang vliegen. De DJI Zenmuse kan ook geprogrammeerd worden met een vliegroute die het dan kan volgen, zonder dat je er voor de rest iets aan hoeft te doen.De afstandbediening is ook heel makkelijk te gebruiken en wanneer je de knoppen loslaat, stabiliseert de Zenmuse zichzelf automatisch in de lucht.

De DJI Zenmuse beschikt ook over de keer terug optie, wat inhoud dat als je de verbinding met de drone verliest, of mocht er iets anders misgaan, dat die terugkeert en land op de plak waarvan die opgestegen is.

De DJI Zenmuse is nu verkrijgbaar in de online winkels voor 2.200 euro en hij word standaard, bijna klaar voor gebruik geleverd. Je hebt tevens ook nog de keuze uit vele extra’s, waardoor je de drone langer kan laten vliegen.

http://www.drone.be/index.php?route=product/product&product_id=82

Migratie office 365

Enterinblue

Soepele migratie office 365

Een migratie office 365 is voor elk bedrijf een aanwinst. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote onderneming, iedereen gebruikt de computer om zaken mee te doen. Het kan bijvoorbeeld gaan om boekhouden. Als u een eigen winkel hebt dan weet u ongetwijfeld maar al te goed waar ik het over hebt. Dit is namelijk vrijwel niemands hobby maar het is wel een noodzakelijk kwaad. Verder kunnen we ons voorstellen dat u een migratie office 365 erg goed zou kunnen gebruiken als het van belang is om een website te onderhouden. Zeker zaken die online veel zaken doen hebben een groot aandeel op het internet. Een webwinkel zal dan vast en zeker niet uitblijven. Dit is een mogelijkheid die dan ook erg kan lonen. Of moet u veel brieven schrijven en versturen? Mailen? Of een presentatie geven? U leest het, er zijn zo verschrikkelijk veel zaken die met behulp van de laptop of computer worden uitgevoerd dat een migratie office 365 niet moet uitblijven. Na een migratie office 365 beschikt u namelijk over het allerlaatste technologische hoogstandje van Microsoft op het gebied van deze behulpzame software. Office bestaat al decennia en is een totaalpakket van verschillende soorten software waar we allen als kind eigenlijk al mee zijn opgegroeid. Bekende namen zijn onder andere:

Door de jaren heen zijn deze programma’s aan grote veranderingen onderhevig geweest en dit proces is in een stroomversnelling terecht geraakt door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in de wereld. Alles moet en kan sneller. Daarom wilt u toch zeker ook de concurrenten af zijn? Een migratie office 365 kan daarbij zeer zeker erg nuttig zijn omdat u dan over de laatste software beschikt. Dat betekent dat u sneller en efficiënter kunt werken en dat geldt dan dientengevolge voor de hele instelling waarvoor u werkzaam bent. Wij van it2it.nl komen namelijk de migratie office 356 het liefste bij u upgraden en installeren. Dat betekent dat we al deze software bij u komen installeren waarna u direct aan de slag kan gaan met deze vernieuwde software. En dit alles tegen en klein bedrag. De prijs kunt u uiteraard terugvinden op onze site en u zult zien dat dit uitermate meevalt.

Ga over tot een migratie office 365

Na de migratie office 365, of eerder gezegd tijdens de migratie office 365 kunt u alvast alles leren over deze nieuwe software als u besluit om een cursus te gaan volgen omtrent dit materiaal bij een van onze 13 academies. Deze academies hebben wij opgericht voor bedrijven die veel met IT te maken hebben maar er eigenlijk weinig of geen kaas van hebben gegeten. Dat is altijd een nare zaak want zo ziet u collega’s uren voor het beeldscherm zitten turen op zoek naar die ene handeling, zo komt het werk natuurlijk nooit af. Gelukkig is dit het moment om er wat aan te doen. Een dergelijke Office training duurt ongeveer 1 tot 3 dagen. Dit is geheel afhankelijk van uw niveau. Het kan dus zo zijn dat een collega sneller of later klaar is dan een ander maar dat is niets om u voor te schamen. Uiteindelijk zult u allen hetzelfde niveau kunnen behalen want bij ons slaagt u altijd. Wij passen de stof zodanig aan dat het individueel is afgestemd op de cursist. Wij hebben namelijk erg veel ervaring met het geven van dit soort trainingen dus wij weten als geen ander wat u van ons verwacht. Dan kunt u zo mooi tijdens de migratie office 365 alvast een beetje gaan oefenen met deze handige software en beschikt u over alle benodigde kennis om daarna snel aan de slag te gaan. Onze it’ers hebben ondertussen genoeg tijd om de migratie office 365 door te voeren. Laat dat maar aan hen over, zij weten wel van wanten.

Een kind kan de was dan, zo eenvoudig

U hebt na de training zoveel leerzame hulpmiddelen opgedaan dat u na de migratie office 365 enorm vooruit kunt gaan met de laptop en de computer. Zaken kunnen sneller beklonken worden en de boekhouding is een stuk minder vervelend om te doen. Dus wat wilt u nog meer? U leest het, er zijn eigenlijk geen redenen meer te bedenken om niet met ons in zee te gaan. Wacht dus niet langer en neem vlug eens contact met ons op. Zo komt u er direct achter wat een migratie office 365 nu eigenlijk precies behelsd, wat de prijzen zo ongeveer zijn en waar u het beste een training kunt gaan volgen tijdens de migratie office 365. Een extra tip die we u willen meegeven is het laten ontwikkelen van een app voor de migratie office 365. U kunt nadien dan ook met behulp van uw smartphone of laptop als u office documenten openen en bewerken. Zo kunt u zelfs buiten kantooruren nog wat aanpassingen maken. U hoeft daarvoor dan niet weer helemaal naar de winkel of het kantoor te reizen maar u kunt dit bij wijze van spreke vanuit bed nog gaan regelen. Dat is nog eens plezierig zaken doen dachten we. Een app kan dus echt wonderen verrichten want wie wil er nou niet op iedere plek zaken kunnen doen?. Denk er dus eens over na als u besluit om migratie office 365 door ons te laten regelen. Daar zult u in ieder geval geen spijt van krijgen.

http://www.it2it.nl/migratie-office-365/