Heeft mijn hond een allergie?

Enterinblue

Sinds een paar weken ben je niet meer alleen in huis, maar word je vergezeld door een lieve labrador. Ze vraagt uiteraard om liefde en aandacht, maar jij weet precies hoe en hoeveel jij het haar moet geven. Samen maak je een wandelingetje tijdens de lunch, vroeg in de ochtend en laat op de avond. Ook heb je een speciaal Hondenkussen voor haar aangeschaft, waar ze fijn op kan liggen. Verder heb je je verdiept in allerlei soorten en maten speeltjes en koos je hondenvoer dat je geschikt leek voor de pup. Ondanks dat je er alles aangedaan hebt om haar nieuwe verblijf zo prettig mogelijk te maken, lijkt het erop dat het beestje zich niet comfortabel voelt, met name na het eten. Wat zou er aan de hand zijn?

Hypoallergene honden

Hoewel je het misschien niet zou verwachten, kunnen honden net als mensen allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Om die reden kunnen honden veel en langdurig last krijgen van het verkeerde hondenvoer. Hoe zorg je er in dat geval voor om jouw viervoeter weer prettig voelt? Het juiste hondenvoer kopen natuurlijk! Het lijkt misschien makkelijker dan je denkt, maar hondenspeciaalzaken en -websites zoals Ydolo zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hondenvoer voor Hypoallergene honden. Zo is het mogelijk om de variant Dibaq Sense aan te schaffen, dat bestaat uit verse groenten, vlees en fruit. Honden kunnen op die manier genieten van kwalitatieve voeding, die geen allergische reacties uitlokt. Wegens het verse karakter van de voeding is de voeding bovendien niet alleen geschikt voor allergische honden, maar ook viervoeters die hier geen last van hebben.

Meer weten over Ydolo?

Is jouw interesse gewekt door het hypoallergene hondenvoer van Ydolo? Neem dan vooral een kijkje op de website van Ydolo om meer tips te krijgen over hondenvoeding, -speeltjes en -accessoires.

https://ydolo.be/

Dierenoppas als bijbaan, een goed idee!

Enterinblue

Ben je dierenliefhebber? Houd je ervan om te wandelen met een hond of heerlijk met de kat op schoot te zitten? Dan is een bijbaan als dierenoppas vast iets voor jou! Je hoeft er niet ver voor te reizen, want een bijbaan als dierenoppas is ook bij jou in de buurt beschikbaar. Het maakt niet uit of je in Amsterdam, Den Haag of Maastricht woont!

Waar? www.katten-en-hondenoppas.nl!
De website katten-en-hondenoppas.nl is de online locatie waar dierenliefhebbers bijeen komen. Bijvoorbeeld mensen met een huisdier, die op zoek zijn naar een oppas tijdens de vakantie. Want niet ieder dier kan mee. Een poes is immers liever in zijn eigen omgeving en soms is het lastig om een hond mee te nemen. In zo’n geval is men op zoek naar jou. Een dierenoppas in de buurt. Die tegen een vergoeding de hond wil uitlaten, de poes wil aaien of de papegaai eten komt geven! Dierenoppas worden is niet moeilijk en Animal Planet Nanny helpt je graag.

Hoe werk het?
Je kunt op katten-en-hondenoppas.nl een profiel aanmaken. Je geeft aan in welke regio je woont, op welke dieren je wilt en kunt passen- en natuurlijk wanneer je beschikbaar bent. Zodra je advertentie online staat kunnen mensen contact met je opnemen. Na een eerste kennismaking kunnen jullie afspraken maken over de taken en vergoedingen. Op die manier heb je zelf de controle over de allerleukste bijbaan die er bestaat!

http://katten-en-hondenoppas.nl/