Borderline persoonlijkheidsstoornis

Net zoals een ballon die te strak is opgeblazen en makkelijk uit elkaar knapt, barsten mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis om het minste of geringste ook gemakkelijk in woede uit. Het zijn schepen die dobberen op een woelige zee van emoties, die periodiek de kans op verdrinking onder ogen zien.

Een borderline persoonlijkheidsstoornis is een ernstige mentale aandoening, die wordt gekenmerkt door consistente instabiliteit van de stemming, een verwrongen zelfbeeld en perceptie van anderen, evenals emotionele deregulering. Mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis vinden het vaak moeilijk om anderen te vertrouwen. Ze zijn overgevoelig voor de acties van de mensen om hen heen en vinden vaak niet voor de hand liggende dingen in iemands woorden of acties.

Dit leidt ertoe dat ze chaotische, onstabiele platonische en romantische relaties smeden, waardoor ze meestal gekwetst raken. Hun chronische angst voor verlating provoceert hen om te zoeken naar redding door het uitvoeren van zelfdestructieve handelingen zoals betrokkenheid bij ondeugden, promiscuïteit en te veel eten. Bovendien worden ze verward met hun levensdoelen en loopbaanpaden, waardoor ze niet in staat zijn hun werk en werkprestaties te behouden. Mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis ondervinden moeilijkheden bij het beheersen van hun gevoelens en daarom vertonen ze plotselinge, ongepaste en oncontroleerbare woede-uitbarstingen en angst. Depressie gaat meestal gepaard met deze diepgewortelde emotionele discrepanties en veroorzaakt zelfverminking en zelfmoord.

Om hun ego te beschermen en een gevoel van bevrijding van de staat van paniek te bereiken, zullen mensen met borderline persoonlijkheidsstoornissen anderen van hun eigen foute kenmerken beschuldigen (projectie) of zullen worden waarvan ze denken dat het anderen behaagt (identificatie). Ze kunnen ook geloven dat hun gedachten ervoor kan zorgen dat dingen gebeuren of dat de wereld hun plannen (magisch denken) saboteert en ervan overtuigd zijn dat ongeacht wat er feitelijk gebeurt ze alles weten en altijd gelijk hebben (almacht). Deze afweermechanismen dragen vaak bij aan hun instabiliteit en maken hen onbegrepen individuen.

Mensen met borderline persoonlijkheidsstoornissen zijn in tegenstelling tot hun gestandaardiseerde afbeelding niet volledig incompetente individuen. Sommigen van hen die lijden aan de aandoening zijn in feite creatieve en intelligente mensen, die meer aan de wereld hebben bijgedragen dan de normaal gefaciliteerde mens. Wanneer ze worden overspoeld door hun zelfgemaakte worstelingen en lijden en geplaagd worden door hun oneindige vragen over het leven, produceren mensen met borderline persoonlijkheidsstoornissen de meest tot nadenken stemmende kunstvormen.

Hun empathische persoonlijkheid en gevoeligheid voor de behoeften van anderen maken hen tot grote openbare dienaren. Dit maakt hen ook enthousiaste waarnemers, analisten en critici en bekwaam om significante en machtige idealen voor de verbetering van het leven en de overheid te produceren.

Service Maastricht psychologen

https://www.depsycholoog.nl/maastricht/

HOVERKART: VERANDER UW ELEKTRISCHE BOARD IN EEN KART

Als je een fan bent van het hoverboard, of een elektrische board, en u zou het een meer innovatieve vleugje willen geven, dan kunt u dat doen met een hoverkart, het stoeltje dat het omtovert tot een leuke kart. 

Maakt u zich geen zorgen over uw hoverboard-model, want er zijn hoverkarts voor elk type, of ze nu 6,5 inch, 8 inch of 10 inch zijn. Hij sluit aan op uw hoverboard dankzij verstelbare nylon strips met grote weerstand. Het stoeltje is bedekt met EVA(tane), dus het zit ook heel comfortabel.

De bediening ervan is eenvoudig en intuïtief, het is zelfs zo ontworpen dat het zowel door kinderen als volwassenen kan worden gebruikt. Om het te gebruiken, hoeft u alleen maar het elektrische hoverboard in te schakelen. Nadat u de hoverkart hebt geplaatst, is deze klaar om te worden gebruikt.

Hoe wordt het gebruikt?

Als dit de eerste keer is dat u op de hoverkart rijdt, moet u weten dat de hendels niet werken totdat de schaats de druk op zijn sensoren detecteert, dat wil zeggen totdat u in het zadel zit.

Vergeet niet om te gaan zitten zonder de rijhendels aan te raken. Dit zijn degenen die worden gebruikt als een stuurwiel, met twee eenvoudige draaiingen. Omlaag als u vooruit wilt of in een richting wilt draaien, en omhoog als u wilt remmen of achteruit wilt gaan.

Op hun beurt regelen deze bedieningsbalken ook de snelheid van de schaats vanaf de maximale snelheid, waarbij tegelijkertijd de twee hendels naar beneden worden bewogen, tot het moment van volledig remmen; of ga achteruit op het traject door het blijven uitoefenen van druk door de hendels naar u toe te trekken.

Wat de prijs betreft, deze is afhankelijk van de kwaliteit van het onderdeel. Maar wees niet bang, het is niet duur, de prijs ligt meestal tussen de 60 en 90 euro. Sommige hebben meer functies en zijn praktischer in gebruik, dus hebben ze meestal een geschatte prijs van 80 euro. 

 

Voordelen van hoverkart

Als u nog niet overtuigd bent om een hoverkart te kopen, is het net zo goed om enkele van zijn voordelen te onthouden als zijn eenvoud om hem op het elektrische board aan te sluiten. Ook neemt het niet veel ruimte in beslag als het gaat om het opslaan. Bovendien, door een derde wiel te hebben, is de stabiliteit verbeterd met 3 steunpunten op de grond. Hierdoor heeft het voertuig meer betrouwbaarheid en grip op de grond ten opzichte van het hoverboard. Op deze manier kunt u kleine hellingen of stoepranden overwinnen zonder uit balans te raken.

Ontdek andere alternatieve manieren om de stad te verkennen die niet vervuilend zijn en die u helpen fit te worden.

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/

Zoekt u mediation in Breda? Wij helpen u graag

Zit u midden in een scheiding en komt u er samen niet uit? Uiteraard wilt u alles zo goed en zo snel mogelijk geregeld hebben. In dit artikel hebben we een aantal handige tips die u kunnen helpen in de zoektocht naar een goede mediator in de regio Breda.

Wanneer heeft u recht op partnerpensioen?

Als u gaat scheiden heeft uw ex-partner wettelijk recht op een deel van uw pensioen. Hoe deze verdeling precies is vastgelegd, is wettelijk bepaald. Heeft u recht op partnerpensioen, maar weet u niet hoe u hier aanspraak op maakt? Of is uw partner ervan overtuigd dat u geen recht heeft op partnerpensioen? Mediation Breda kan u adviseren en ondersteunen bij al dit soort vragen. In uw pensioenregeling vindt u een hoop informatie over hoe uw (partner-)pensioen is geregeld. De wet bepaalt dat al het partnerpensioen dat is opgebouwd tot de scheiding naar de ex-partner gaat. Dit geldt bij een scheiding, maar ook bij het beëindigen van een geregistreerd partnerschap. Komt u er zelf niet uit? Een mediation bureau in de regio Breda kan u hier goed bij helpen.

Wat kan een mediation bureau voor u doen?

Een mediation bureau staat tussen conflicten in, waardoor er meer ruimte ontstaat voor oplossingen. Mediators zijn onafhankelijk en onpartijdig. Ze kiezen dus geen kant en hebben geen vooroordelen. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk opgelost word. Vaak blijkt dat het met mediation best mogelijk is om tot een gezamenlijke oplossing te komen waarbij alle betrokkenen tevreden zijn. Voordeel hiervan is dat u niet naar een advocaat of rechter hoeft. Dit scheelt niet alleen in tijd en energie maar ook een hoop in de kosten. Stel u wilt bijvoorbeeld aanspraak maken op uw partnerpensioen, maar uw ex-partner vindt dat u hier geen recht op heeft. Mediation Breda adviseert en helpt u hierbij om tot een gezamenlijke oplossing te komen waar beide partijen vrede mee hebben.

Voordelen van scheiden via mediation

Het belangrijkste voordeel van mediation in Breda is dat er geen onnodige escalatie plaatsvindt. De mediator zorgt ervoor dat beide partijen zich veilig voelen en het geen vechtscheiding wordt. Niet onbelangrijk is ook dat het een rechtvaardige manier is, omdat een mediation bureau let op het belang van beide partijen. U kunt hierin zelf het tempo bepalen. Als u kiest voor een advocaat weet u al op voorhand dat het een hoop geld gaat kosten. Dat geld kunt u in deze periode natuurlijk eigenlijk niet missen. Er komen nog een hoop veranderingen aan ook op financieel gebied. Een mediator is dan ook goedkoper, omdat beide partijen dezelfde mediator hebben in plaats van ieder een eigen advocaat. Mediation is geen standaardoplossing, maar maatwerk gericht op jullie situatie. Twijfelt u of u recht heeft op partnerpensioen? Als mediation bureau in Breda kunnen wij u hierbij helpen. Maar het belangrijkste voordeel van een mediator is: er zijn geen verliezers, ieder behoudt zijn eigen waarde.

Heeft u hulp nodig bij uw echtscheiding? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van mediation in Breda of heeft u vragen over het partnerpensioen? Neem dan contact op met een van de mediators van Van den Brekel Notariaat uit Breda.

https://echtscheidingsmediatorbreda.nl/

Ayahuasca

Als je dit leest, vraag je je waarschijnlijk af wat Ayahuasca (klik hier voor de website) ceremonies zijn. Geen zorgen, want dat kunnen wij je uitleggen. Ten eerste, wat Ayahuasca is. De Ayahuasca drank is een drankje afkomstig uit Zuid-Amerika, bekend van zijn bittere smaak en bruinrode kleur. Diverse stammen die in het Amazone regenwoud wonen hebben een lange traditie van Ayahuasca thee maken. Deze theesoort wordt gemaakt van twee verschillende planten: de Banisteriopsis caapi liaan en de Psychotria viridis. De stammen die deze Ayahuasca thee maken zien de drank als een belangrijk medicijn die gebruikt wordt bij religieuze ceremonies of om bepaalde kwalen te genezen. Ayahuasca wordt veel geassocieerd met fysieke en mentale reiniging. Dat is dus waar Ayahuasca vandaan komt, wat voor een rol speelt het in de Ayahuasca ceremonie?

De Ayahuasca ceremonie

Wij van Innerlijke reis bieden begeleiding bij Ayahuasca ceremonies aan die bedoeld zijn om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Daarnaast helpt de Ayahuasca ceremonie ook om je spiritueel te laten groeien, en je emotioneel en fysiek te helen. Voorbeelden van situaties waar Ayahuasca ceremonies kunnen helpen zijn verslavingen, rouwverwerkingen, PTSD en depressie. Als jij lijdt onder een van deze problemen, is Ayahuasca iets voor jou. Je kunt je aanmelden voor groepsceremonies op onze website, maar er zijn ook individuele Ayahuasca sessies en ceremonies die je kunt aanvragen.

Uniek voor iedereen

Ayahuasca geeft iedereen zijn of haar unieke ervaring, die zijn gelijke met een andere niet kent. Je kunt hiermee in je ziel kijken en erachter komen wie jij daadwerkelijk bent, in plaats van het masker dat veel mensen dagelijks dragen. Je kunt met een Ayahuasca ceremonie een band leggen met je onderbewuste, je ware zelf. Dit werkt door middel van enzymen en lichaamseigen stoffen die in je hersenen te werk gaan, waardoor je dieper in jezelf kunt gaan zoeken. Natuurlijk zijn Ayahuasca ceremonies niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, hoewel de werkzame stoffen in de planten in de Ayahuasca drank wel echt bestaan. Als deze ceremonie dus werkt, ligt dat hoogstwaarschijnlijk aan jouw geloof dat de Ayahuasca thee werkt. Wij hebben er vooral baat bij dat je ons betaalt om jou te laten geloven dat de Ayahuasca thee werkt, waardoor je fysiek en mentaal geheeld kan worden. Kom daarom bij ons langs, zodat jij je eerste stap naar een completere zelf kunt zetten.

 

Bedrijfsverandering doorvoeren

Binnen bedrijven is er na verloop van tijd een vorm van reorganisatie noodzakelijk. Er zijn veel verschillende vormen van reorganisatie die effectief kunnen zijn voor de bedrijven (lees hier meer). De meest voorkomende variant is die van het ontslaan van werknemers. Deze variant is ook wel bekend als het terugschalen binnen het bedrijf. Er verdwijnen werkplekken, waardoor er meer ruimte ontstaat voor andere mensen. De werkgever hoeft dan niks aan de organisatie te veranderen hoe deze functioneert. Alleen de werkdruk zal aangepast worden voor de werknemers die overblijven. Het is dan taak om deze werkzaamheden goed te verdelen zodat er niet teveel lasten op de schouders van de werknemers komt te liggen. In enkele gevallen worden er lagen uit de organisatie verwijdert als deze overbodig blijken te zijn. De werkgever kijkt dan naar de organogram om na te gaan welke lagen er geschrapt moeten worden. Dit zorgt in vrijwel alle gevallen voor meer ruimte binnen de organisatie en bespaar je op de kosten. In veel gevallen zal er dan een laag verdwijnen zoals die van een bedrijfsleider of afdelingschef. De directie kan deze werkzaamheden overnemen waardoor het voor de werknemers bijna niet zal opvallen dat er een bedrijfsverandering heeft plaatsgevonden. In sommige gevallen worden sommige horizontale lagen met elkaar gecombineerd om de werkzaamheden van elkaar over te nemen. Een  outplacementbureau zoals Carrièrepoort doet hier niet de organisatie van, want die houden zich vooral bezig bij de begeleiden van de werknemers bij het vinden van een nieuwe baan. Deze werknemers zijn dan meestal al langer werkzaam binnen een bedrijf en worden door de werkgever ontslagen en in zo’n traject gestopt. Dit is een kans die de werkgever geeft aan de werknemer om snel de juiste nieuwe baan te vinden die bij hem of haar past. Vooral bij de oudere werknemers zal dit voorkomen, omdat zij minder snel aan een baan zullen komen als de jongere personeelsleden.

https://carrierepoort.nl/

Zorg voor veiligheid op de werkplek

Vooral in restaurants is het noodzakelijk dat er direct gereageerd kan worden als een brand optreedt tijdens de kookwerkzaamheden. In vrijwel alle gevallen is er binnen handbereik een brandblusser of schuimblusser aanwezig waarmee de branden snel bestreden kunnen worden. Kijk hierbij wel uit voor je eigen veiligheid en zorg dat je geen brandwonden oploopt. Mocht je jezelf wel bezeren pak dan direct de verbandkoffer erbij. In de inhoud verbandkoffer kun je meestal nagaan of er zalf in zit die de wond kan helen. De koks moeten altijd wel rekening houden met de eigen veiligheid bij het bereiden van het voedsel. De keukens worden zo gemaakt dat veiligheid voorop staat en altijd voldoende ruimte blijft om te handelen in noodsituaties. De schuimblusser moet echter wel elk jaar nagekeken worden ofwel gekeurd. Er wordt dan gekeken of deze nog voldoet aan alle eisen voor een veilig blusmiddel. Je wilt natuurlijk niet hebben dat als er brand uitbreekt het blusmiddel hapert. De veiligheid is natuurlijk heel belangrijk en dan vooral op de gevaarlijkere werkplekken. Soms werk je in een team en dan hebben er meestal maar één of twee een bhv cursus gehad. Dit kan een nadeel zijn als er snel gehandeld moet worden. Als mensen zichzelf bezeren weten in de meeste gevallen de mensen die geen bhv cursus hebben gevolgd niet welke handelingen er verricht moeten worden. De bhv’er zal dan geraadpleegd worden om te assisteren bij de hulpverlening. De cursus kost een hoop geld en dat is ook de reden dat niet iedereen binnen een bedrijf is voorzien van een cursus. De cursus duurt meestal twee dagen, maar als je het versnelt doet dan zal dit afgerond zijn binnen één dag. Deze cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte die succesvol afgerond dienen te worden om een certificaat te behalen.

https://www.schoens-safety.nl/

De melk bewaren in een tank

Als een boer de koe heeft gemolken zal de melk nog vrij warm zijn van temperatuur. Het is niet zo dat zodra de melk in de bewaartank zit, de melk gereed is voor de export. Er is een hoop aandacht nodig voor kwalitatieve melk en dit heeft ook vooral te maken met de temperatuur. Als de melk pas over 3 dagen geëxporteerd gaat worden, dan moet deze gekoeld worden tussen de 3 en 4 graden Celsius. Een voorkoeler is dus helemaal geen overbodige luxe binnen een boerderij. Deze voorkoeler is een geïsoleerde RVS tank met een koelaggregaat ingebouwd. Er zijn wel eisen gesteld aan de grootte van de tank. De tank moet ruimte bieden aan een melkproductie van 3 dagen. Deze 3 dagen is echt de max, want na 3 dagen kunnen er zich bacteriën gaan voordoen in de melk. Na deze dagen kan de melk oxydatie gaan vertonen, dit houdt in dat er vrije vetzuren zullen ontstaan. Dit kan als resultaat hebben dat de melk niet meer te drinken is en de melkproductie als verloren beschouwd kan worden. Er wordt niet alleen door cowhouse maar ook door andere instanties aangeraden om de melk op een constante lage temperatuur te houden. Ook is het van belang dat deze in het donker bewaard wordt, zodat de bacteriën geen mogelijkheid krijgen om te groeien. Ook mag je de melk niet laten ontmengen en laten klotsen. Dit heeft allemaal negatieve gevolgen op de smaak van de melk. Stof in de melk is ook geen pretje, daarom moet deze bewaard worden in een goed geventileerde, stofvrije ruimte. Er zijn 2 tanksoorten waar de melk in bewaard kan worden, de horizontale tanks en silotanks. Deze kunnen een directe en indirecte koeling bevatten om de melkkwaliteit in orde te houden. De consument wilt namelijk geen zure melk, terwijl er wordt gepronkt met dat de melk vers is.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/

Snel beschikken over betonnen keerwanden met de juiste afmetingen

Wilt u snel kunnen beschikken over betonnen keerwanden met de juiste afmetingen? Dan is het aan te raden om een deskundig bedrijf in te schakelen. De betonnen keerwand kan immers volledig op maat worden gemaakt. Vertel de leverancier wat u precies nodig heeft en dan worden samen met u de mogelijkheden en de prijzen van het beton besproken. Als exact duidelijk is wat er moet gebeuren, gaat de uitvoerder aan de slag. In korte tijd kunt u daarna beschikken over de keerwand in de juiste vorm. Van een specialist kunt u immers een vlotte werkwijze en uitstekende service verwachten.

Wat zijn de prijzen voor de aankoop van beton?

Het is natuurlijk handig dat u de prijzen van beton weet voordat u tot aankoop overgaat. Als u beton nodig heeft, kunt u een gerenommeerd bedrijf om raad vragen over de juiste prijs voor betonnen kelders en keerwanden. De prijs voor de betonnen constructie van uw wens kan op voorhand berekend worden door een betrouwbare aannemer met verstand van zaken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. De offerte die u aanvraagt voor de betonnen keerwand of kelder is volledig vrijblijvend. U bepaalt dus zelf of u er wel of niet mee akkoord gaat.

Professionele realisatie van betonnen keerwanden

Als er betonnen keerwanden geplaatst moeten worden, wilt u natuurlijk wel dat dit helemaal volgens de juiste richtlijnen gebeurt. Voor een professionele realisatie van keerwanden schakelt u een ervaren aannemer als Bouwwerken Peetermans BV in. Dit vakkundige bedrijf heeft ruime ervaring met het bouwen van keerwanden, parkeergarages, kelders en funderingen. Ook met projecten specifiek voor de industrie hebben zij inmiddels jarenlange expertise. Op dit gebied kunt u bijvoorbeeld denken aan laadkades, buffertanks en putten voor weegbruggen. Industriële ondernemers kunnen hier met hun opdrachten uitstekend terecht. Ook particulieren kunnen natuurlijk aankloppen voor hulp. De gediplomeerde werknemers vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de prijzen van beton.

http://www.peetermans-beton.be/

Lage prijs vertaling

Het laten vertalen van teksten hoeft helemaal niet duur te zijn en het kan vaak al voor hele lage prijzen. Je moet hiervoor wel even de tijd nemen en een goedkope vertaalbureau vinden.

Hoe vind ik een goedkope vertaalbureau?

In het vinden van een goedkope vertaalbureau gaat wat tijd inzitten. Je moet namelijk de prijzen van verschillende vertaalbureaus gaan vergelijken. Dit doe je door de websites van de vertaalbureaus te bezoeken. Op de website vind je de tarieven voor de verschillende diensten dat een vertaalbureau levert. Dit wordt soms moeilijker gemaakt door het feit dat niet elke vertaalbureau zijn tarieven op de website zet. In zulke gevallen moet je gewoon een offerte aanvragen en kijken hoeveel het gaat kosten. Door daarna alle tarieven met elkaar te vergelijken vind je een goedkope vertaalbureau. We hebben een aantal alvast op een rijtje gezet.

Betalen

Elke vertaalbureau werkt weer anders en het betalen voor hun diensten is ook verschillend. De meeste vertaalbureaus vragen de betaling vooraf. Dit kun je veilig online doen met verschillende betaalmogelijkheden. De meeste voorkomende methodes zijn PayPal, Ideal en creditcard. Je kunt vaak ook overboeken van bank naar bank. Bij sommige vertaalbureaus mag je ook achteraf betalen met een factuur.

http://www.wordhouse.com/nl/offerte-menu/

Slotenmaker

Slotenmaker is een van de oudste beroepen in de wereld. Toen er deuren kwamen duurde het niet lang voordat er ook slotenmakers kwamen.

Slotenmakers maakten sloten op maat voor huizen van rijke mensen. De rijken waren de enige dat sloten op hun deur hadden. De slotenmakers leerden hun vak aan leerlingen en deze namen weer later hun eigen leerlingen. Zo kwamen er steeds meer slotenmakers bij. Het werd uiteindelijk voor iedereen betaalbaar om sloten op hun deuren te laten zetten. De kwaliteit van de sloten waren wel heel verschillend. Het was een ambacht en je had hele goede slotenmakers en ook hele slechte.

Nu worden sloten in fabrieken gemaakt en niet meer door de slotenmakers zelf. Zo is er een standaard ontstaan voor sloten en je hebt ook veel verschillende werken. Een slotenmaker in Den Haag houdt zich bezig met installeren van sloten en het vervangen ervan. Een slotenmaker Den Haag moet ook vaak sloten openmaken. Mensen vergeten wel eens hun sleutels of raken het kwijt. Het is dan aan de slotenmaker Den Haag om de deur open te maken.

Wat ook vaak voorkomt is dat de sleutel in het slot afbreekt en ook in deze situatie moet de slotenmaker de deur openmaken en het slot repareren.

slotenmakersindenhaag.nl/

a1beveiliging.nl/

deslotenmaker.com/