Enter in Blue
Image default
Cadeau

Wij hebben alles al : de hangmat als ideaal cadeau

Bijna elke verjaardag heb ik hetzelfde probleem. Wat moet ik voor de betreffende persoon kopen. In deze wereld vol overvloed heeft iedereen bijna alles al. Bijna onmogelijk om telkens weer een orgineel cadeau te vinden. Ik heb wel eens overwogen om een website te beginnen met verwijzingen naar winkels met orginele cadeau’s.

Echter op onze site Icolori vindt u in ieder geval 2 orginele cadeaus. Namelijk Mexicaanse hangmatten en Mexicaanse dekens. Deze producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Mexico. De hangmatten worden met name gemaakt in de streek Yucatan door Maya indianen. Handgeweven volgens een eeuwenoude traditie.

Een mooier cadeau kan iemand zich niet wensen. Zowel de hangmatten als de dekens zijn zeer kleurrijk.  De Mexicaanse hangmat is bovendien heel licht, dus ook eenvoudig mee te nemen op vakantie.

De Mexicaanse deken is op velerlei manieren te gebruiken, als tafelkleed, als deken op een bed, als picknick laken, als strandlaken.

Het leuke van een Mexicaanse deken of hangmat als cadeau is de verrassing. Dit is toch wel het laatste waar men aan denkt als men het cadeautje uitpakt.

Kijk gerust eens op onze site om een hangmat of Mexicaanse deken uit te zoeken. Wij zijn de grootste verkoper van Mexicaanse dekens en hangmatten  in Europa. Onze producten worden verkocht via 5 sites, namelijk in het Italiaans, Duits, Nederlands, Engels en Frans. Dus onze Belgische klanten kunnen ook hun hamac of couverture mexicaine uitzoeken op onze Franse site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.icolori-hangmatten.nl