Enter in Blue
Image default
Beauty en verzorging

Solliciteren met rimpels

Iedereen wist het al lang maar nu is het dan toch wetenschappelijk bewezen. Bij solliciteren worden vooral de allermooiste mensen als eerst aangenomen. Zelfs als de iets minder mooie mensen betere papieren hadden, werden ze toch gepasseerd door hun mooiere concurrenten.

Als je jong bent, zie je er op zijn best uit. Natuurlijk een enkele uitzondering daar gelaten. Dus als je ouder wordt, heb je eigenlijk al direct een achterstand met solliciteren ook al heb je nog zoveel ervaring. Werkgevers willen eigenlijk het liefst jonge mensen aannemen met de ervaring van een vijftig jarige.

Dus als je een rimpelbehandeling met injectables overweegt voordat je gaat solliciteren dan geeft ik je groot gelijk. Je gaat toch ook naar de kapper van te voren en schaft misschien zelfs wel een nieuwe outfit aan. BN’ers hebben de weg naar Botox Amsterdam allang gevonden. Met hun leven voor de schijnwerpers is het misschien wel noodzakelijk dat zij zich met enige regelmaat laten behandelen in een Botox kliniek.

Je kunt in een Botox kliniek kiezen voor een botox behandeling of voor injectables zoals hyaluronzuur. Met botox verlam je min of meer de spieren in het gelaat die er voor zorgen dat je rimpels trekt zoals de bekende fronsrimpel. Je gezicht ontspant zich direct en de fronsrimpel is veel minder zichtbaar. Met hyaluronzuur vul je de rimpels op. Doordat hyualuronzuur water aantrekt zet het dus uit zodra het is ingespoten. Daarom heb je maar een klein beetje nodig.

Zowel Botox als hyaluronzuur worden afgebroken in het lichaam. Het lichaam ziet ze als vreemde indringers en worden dus het lichaam uitgewerkt. Daarom zie je dat het effect van een behandeling maar zo’n maandje of vier duurt. Als het effect van de behandeling je beviel, zul je wellicht voor een herhaling van de behandeling gaan. Of je neemt gewoon een soort abonnement bij je favoriete botox kliniek.

http://injectableklinieken.nl