Enter in Blue
Image default
Beauty en verzorging

Populaire Huid producten voor de donkere huid

Skincare voor de donkere huid is natuurlijk een ook belangrijke markt in Nederland. Toch merken wij dat deze producten lastiger te verkrijgen zijn. Om iedereen een goed beeld te geven zullen wij verschillende populaire soorten van Make-up, crèmes en lotions bespreken.

Make up voor de donkere huid

Een donkere huid is natuurlijk heel anders dan een blanke huid, hierdoor heb je ook andere soorten make up nodig. Vooral heldere felle kleuren zijn zeer populair. Denk aan een mooie rode lippenstift of een foundation die de huid net enkele tinten lichter maakt. Hier houden de mannen over het algemeen wel van!. Ook is het erg populair onder de donkere vrouwen om de laatste trends te volgen zoals de filmsterren en top artiesten dat doen. Denk aan Beyoncé, Hally Berry, Diana Ross, Lill Kim en nog veel meer grote sterren. Al deze bovenstaande donkere sterren hebben 1 ding gemeen, ze zijn gespot dat ze hun huid lichter maken middels creme’s. Wij hebben daarom ook onderzoek gedaan en kwamen ook al snel een kruimelspoor binnen onze eigen landsgrenzen. In Nederland wordt de Huid crème Skinlight met de maand meer gesmeerd. Deze creme is in tegenstelling tot de meeste Amerikaanse of Aziatische blekende huid crèmes op een natuurlijk wijze gemaakt. Hierdoor is deze crème ook letterlijk huidvriendelijk. Meer informatie over deze SkinCare Creme vind je op Skinlight.nl.

Ook wordt BBcream veelvuldig in Nederland gebruikt

BBCream is in feite een mix tussen makeup and een dagcreme. Deze creme’s zijn in principe erg goedkoop, en maken alle huid oneffenheden net wat minder zichtbaar. Wij hebben als enigste nadeel gespot dat de ingrediënten bij de goedkopere BBcreams niet erg huidvriendelijk zijn. Kortom voor de donkere, zwarte vrouw heb je heel veel nieuwe trends qua schoonheid, makeup en de nodige trends te volgen qua crèmes. De trend van dit moment is om je huid net enkele tinten lichter te laten ogen. Of je dit met een BB cream wilt toepassen of met een crème die jou donkere huid net iets lichter maakt, deze keuze is natuurlijk aan jou zelf.

https://www.huidbleken.net/