Enter in Blue
Image default
Beauty en verzorging

Huid verlichten met citroen

Huid verlichten met citroen

Je huid verlichten met citroen. Het is een manier van huis bleken die behoorlijk ouderwets is. Maar dat wil niet zeggen dat het niet werkt. In tegendeel, het is zelfs een prima methode om de huid te bleken, alleen is het behoorlijk arbeidsintensief als je het vergelijkt met andere middelen.

Voor een goed resultaat wordt aangeraden net zo lang citroensap op de huid te smeren, tot je tevreden bent. Als je tussendoor overslaat, zal het alleen maar langer duren. Het beste kun je een papje van de citroen en de sap maken en dit tweemaal daags op de huid aanbrengen. Laat het ongeveer 30 minuten zitten. Spoel het vervolgens af en doe een dagcrème op je huid, dit om uitdroging van de huid tegen te gaan. Het is misschien behoorlijk veel werk, maar de kosten zijn zeer laag en uiteindelijk behaal je het resultaat wat je met duurdere middelen uit de winkel ook zal halen.

Ook kun je middels een huid bleken de creme je huid lichter maken. Hierdoor heb je geen irritaties wat je wel met Citroen zuur zult ondervinden.