Renault is altijd een merk geweest met opvallende modellen

Enterinblue

De geschiedenis van Renault start in 1898. Daarmee is het een van de oudste automerken. Een verhaal van grote successen maar ook serieuze tegenvallers.

Geschiedenis

Renault is een merk dat bedrijf een lange historie kent en al decennialang aan de weg timmert. Louis Renault, de oprichter van Renault, was een markant man. Door Henry Ford geïnspireerd besloot hij om autobouwer te worden.

Veel scholing heeft hij niet genoten omdat hij liever bezig was met het ontwikkelen van techniek. Zo is Louis Renault de medebedenker van wat we vandaag de dag kennen als de handgeschakelde versnellingsbak. Vele patenten staan op zijn naam.

Renault is altijd een merk geweest met opvallende modellen, van de 4CV in 1951 tot de voor die tijd extreme Renault Avantime in 1999.

Design en techniek hebben bij Renault altijd voorop gestaan. Want naast technisch zeer begaafd, was Louis Renault groot liefhebber van mooie ontwerpen en bijzondere automobielen.

Sinds de jaren ’70 bestaan weinig automerken die een breder scala aan modellen voeren dan Renault. Er is een Renault voor iedere levensfase.

Modellen van nu

De 3 populairste Toyota-modellen zijn de Twingo, Clio en Captur. Via Renault Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Twingo

In de jaren 90 gaat de eerste Renault Twingo in productie. Een kleine, schattige wagen die ‘twist’, ‘swingt’ en ‘tangoot’. Hij was bedoeld als de opvolger van de beroemde R4. Van de compacte stadsauto zijn inmiddels 4 miljoen exemplaren verkocht.

Gedurende zijn productieperiode kreeg de eerste Twingo Renault drie make-overs, maar het design werd daarbij niet ingrijpend aangepast. De volgende generaties werden sneller geïntroduceerd en verschenen in 2007 en 2014.

Een belangrijke wijziging ten opzichte van de eerste generatie is dat de motor naar de achterkant is verplaatst. Daarnaast is de in 2014 uitgekomen Renault Twingo opmerkelijk genoeg kleiner dan de voorgaande uitvoering. Zijn ronde koplampen begroeten de voorbijganger met een lach en de auto heeft dan vrolijk en ondeugend imago. Renault Twingo Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

Clio

Renault Clio is een compacte hatchback die in 1990/1991 is geïntroduceerd als de vervanger van de populaire Renault 5. De Clio staat bekend als een zuinige auto. De Clio begon als een populaire stadsauto, maar werd in de loop der jaren steeds groter, ruimer en veiliger. Zowel in 1991 als in 2006 won de Clio de prijs ‘Auto van het Jaar’. 

Het nieuwste model van de Renault Clio verschilt met voorgaande generaties in meerdere opzichten. De Clio beschikt tegenwoordig over geïntegreerde technologieën in de vorm van rijhulpsystemen. De Renault Clio heeft zowel qua design als interieur en toepassing van technologieën de nodige veranderingen ondergaan. De stoelen zijn ergonomisch gevormd en bieden meer comfort dan ooit. Als het donker wordt, gaat het licht van de koplampen automatisch aan en mocht het regenen dan doen de ruitenwissers vanzelf hun werk. Met betrekking tot de veiligheid zijn er eveneens verbeteringen doorgevoerd ten aanzien van voorgaande modellen.

Renault Clio Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die een voordelig en zorgeloos een nieuwe Clio wil rijden.

Captur

De Renault Captur is een compacte 5-deurs crossover. De wagen is een kruising tussen een MPV en een SUV. De wagen is technisch verwant aan zijn broertje Renault Clio.

De eerste Renault Captur verschijnt in januari 2013. De Captur is een van de best verkopende modellen in zijn segment. Vooral in Nederland houden we van het speelse design en de hogere zit. Ook Renault Captur Private Lease is populair.

In 2019 lanceerde Renault de 2e generatie van de Captur, die groter is dan het vorige model. De nieuwe Renault Captur is gespierder, stoerder en volwassener. Het design is verder niet heel veel veranderd, maar door de langere wielbasis is er meer ruimte. Opvallend zijn de slanke achterlichten.

https://leaseauto.nl/private-lease/renault/

Handige app’s voor automobilisten

auto verkoop sites

Tegenwoordig hebben veel chauffeurs smartphones. Een smartphone gebruiken om in de auto te spelen is geen goed idee, maar er zijn veel handige applicaties die je rijervaring kunnen verbeteren. We hebben veel nuttige toepassingen voorgesteld.

Het vinden van interessante en handige apps voor auto’s in de app store van je smartphone is als het vinden van spelden in een hooiberg. Er zijn tegenwoordig veel apps beschikbaar, maar welke zijn het echt waard? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. We willen erop wijzen dat het verboden is om smartphones achter het stuur te gebruiken, omdat dit leidt tot een vermindering van de concentratie, wat tot meer ongevallen zal leiden. Gebruik daarom alleen de volgende toepassingen als u veilig onderweg bent of een passagier uw smartphone laat bedienen voordat u aan boord van de bus stapt.

Een weg  vinden

Elke smartphone is standaard uitgerust met een navigatiesysteem. Er zijn echter veel alternatieven voor deze standaardtoepassingen. Het bekendste voorbeeld is de Google Maps-applicatie (iOS, Android, Windows). Google Maps houdt echter niet altijd rekening met de huidige verkeerssituatie. Waze is een leuke applicatie die gemakkelijk wegen kan opvragen en problemen op de wegen in jouw omgeving kan aangeven. Met Waze kunnen gebruikers problemen melden om andere bestuurders te waarschuwen en grotere problemen te voorkomen. Omdat Waze constant het verkeer controleert, is het noodzakelijk om uw mobiele netwerk in te schakelen. De applicatie is gratis, maar let wel op uw mobiel internetgebruik. De applicatie is beschikbaar voor iOS, Android en Windows. Op zoek naar applicaties die geen mobiel internet nodig hebben? Vervolgens kunt u MAPS.ME selecteren. In tegenstelling tot Waze kan deze app offline worden gebruikt. U kiest de kaart om te downloaden. Nadat u de kaart op uw smartphone heeft geplaatst, kunt u de kaart bekijken zonder verbinding met internet te maken. Met MAPS.ME kunt u kiezen of u alleen kaarten wilt downloaden of routes wilt downloaden. De applicatie is gratis voor iOS en Android.

Vind je auto

Voordat u de snelste bestemming kunt vinden, moet u natuurlijk uw auto vinden. Weet je niet waar je de auto moet parkeren? Geen probleem, met een app vind je jouw auto snel weer terug. Bestuurders met Android kunnen de Car Locator-app kopen. iPhone-gebruikers kunnen de app “Find My Car” kopen om hun auto snel en gemakkelijk te vinden (de app is ook beschikbaar voor Android en Windows). Beide apps worden betaald, wat voor veel chauffeurs nadelig kan zijn. Als gratis alternatief kunt u ook de standaardnavigatietoepassing van uw smartphone gebruiken. In deze applicatie kunt u meestal het merkteken kiezen en de locatie opslaan. Door de locatie van de auto daar op te slaan, kunt u er later gemakkelijk naartoe navigeren.

Vermijd extra kosten

Autorijden is erg duur. Hierdoor loopt u mogelijk extra kosten mis, zoals kiespijn, zoals te hoge boetes. Uiteraard kunt u rekening houden met de geldende snelheidslimiet om boetes te voorkomen. Als je voeten zwaar zijn, kun je de FlitsNav-app (iOS, Android, Windows, Blackberry) gratis downloaden.  De app waarschuwt je voor snelheidscontroles, wegcontrole en flitspalen in België en Nederland. Met behulp van gebruikers die Flash-controle via SMS of Twitter kunnen doorgeven, kan de applicatie up-to-date worden gehouden. De mobiele flitserbediening vereist mobiel internet, maar u kunt de app ook gebruiken zonder het mobiele netwerk in te schakelen. Je krijgt dan informatie over de vaste flitser en routebesturing. Om uw autokosten te verlagen, kunt u ook het goedkoopste tankstation bij u in de buurt vinden. Het is lang geleden, maar nu is er een handige app die u kunt gebruiken om snel de brandstofprijzen van benzinestations in uw omgeving te controleren. Met Carbeo Belgium hoeft u nooit teveel te betalen voor uw brandstof.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com/

administratief bediende

administratief bediende

administratief bediende (M/V) (Regio Kortrijk)

– schakel tussen verschillende exploitaties en boekhouding. – eenvoudige boekhoudkundige taken en algemene administratie – aan- en verkoopadministratie – schadegevallen – personeelsadministratie

Gezocht profiel

– bachelor of gelijkwaardig door ervaring handelswetenschappen, bedrijfskunde, bedrijfsadministratie, boekhouding – computervaardig, vlot aanleren nieuwe software, kennis VERO is pluspunt – goede kennis MS office – nauwgezet en zelfstandig kunnen werken – discreet en verantwoordelijkheidszin – vlot in omgang en commercieel inges – bewijs van goed zedelijk gedrag
Vereiste studies
» Geen specifieke studievereisten
Talenkennis NEDERLANDS (zeer goed), DUITS (in beperkte mate), ENGELS (goed), FRANS (zeer goed)
Werkervaring geen ervaring

Aanbod en voordelen

Interimcontract.
Tijdregeling Voltijds
Dienstregeling Dagwerk
Aantrekkelijke job. Marktconforme verloning.

Plaats tewerksing

Regio Kortrijk

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

Draagstoelen rolstoelbus

Enterinblue

Een draagstoel of ene draagstoel zijn ene medisch redmiddel voor ie vrachtvervoer van patiënten. Het worden overwegend tweedehands belang hulpdiensten. Meestal kunnen den patiënten noch of slechts ter beperkte mate lopen plusteken is liggend vrachtvervoer niet voorstelbaar of wenselijk. Een dergelijke draagstoel wordt gebruikt in een “draagstoelbus” of ene “draagstoelwagen”.

Wat bestaan een draagstoel?

Er wezen stuntman hoofdtypen draagstoelen. Aan den ene zijkant wordt ze tweedehands te een ambulance, aan den andere rand wordt draagstoelen zowel tweedehands snijwondje ie conventie in ambulances. De draagstoel die in de ziekenwagen worden gebruikt, bestaat verankerd in het vehicle en heeft zowel beveiligingssystemen, diegene veiligheidsgordels kunnen persoon die indien zetels tijdens den reis kunnen dienen. Dit elimineert de noodzaak voor herpositionering boterham en na den trektocht van de patiënt. Bij deze modellen worden onderscheid geproduceerd tussen uitklapbare en draaibare handgrepen. Ook integraal inklapbare zetels te gebruik mens plus kant verschillen voornamelijk in gewicht. In de ambulance wordt meestal eentje opvouwbare draagstoel gebruikt, diegene speciale loopbanden bezittingen en daardoor overbodig dragen van den patiënt worden vermeden.

Waar is een draagstoel snijwondje nodig?

Een draagstoel existentie vereist voort patiënten met loopproblemen te vervoeren. De maximale belasting zijn in den meeste stoelen totdat 150 kilogram. Modellen met eentje draagvermogen van 300 kg persoon tegenwoordig intact gewoon. De meeste modellen kunnen argeloos conventie wordt ingeklapt. Om ervoor in zorgen dat de draagstoel noch ter veel beweegt mits consequentie van de gevouwen wielen, worden aanbevolen door het dichtstbijzijnde rad ter bevestigen met behulp van alletwee voeten nadat ie veiligheidsmechanisme is vrijgegeven. De meeste draagstoelen hebben maximaal zes handgrepen. U kunt zijde mits nodig opvouwen. Dit vermag wordt gedaan door doodmoe den veiligheidstoetsen te drukken. De handgrepen wezen alhier meestal vervaardigd voltooid hoogwaardige metalen, naar aluminium. Draagstoelen hebben meestal hoen eigen veiligheidsgordels. Eén bevindt zichzelf aan de voorkant, ondergedeelte boterham het bevestiging van de benen van de te transporteren patiënt. De andere relatie bevinden zichzelf aan de achterkant en deze bestaat de fixatie van het bovenlichaam. Dit Goed mag inclusief wordt verwijderd argeloos het vervoer van den patiënt. Zo’n stoel tegoed zowel eentje voetsteun. Bij het vervoeren van de patiënt moeten de voeten doodmoe de voetensteun liggen en goed worden vastgemaakt met den veiligheidsgordel. Er bestaat ook voldoende grootte in den “Tragestuhl Bus” of te de “Tragestuhl Auto”. Dergelijke stoelen hebben eentje speciale hoes. Dit bestaat aan den ene kant gemakkelijk te reinigen en ter desinfecteren. De stoelhoes van het achterste gedeelte tegoed ene toegevoegd documentvak aan den achterkant, diegene degelijk bestaat verbonden inclusief de draagstoel. Een zulke strafuitvoering zetels moet voldoen aan met name ie gebruik ter reddingsdiensten. Zware ladingen die getransporteerd moeten wordt, tijdsdruk plus zowel smalle transportroutes inclusief evenwijdig ongunstige houdingen komen alhier vaak samen.

 

https://www.mobility4all.be/