Enter in Blue
Image default
Auto

Mitsubishi Outlander lease

Mitsubishi lease
Hebt u een voorkeur voor leaseauto van het merk Mitsubishi, dan kunt u bij Autoleasecentrale kiezen uit vijf verschillende modellen. Een daarvan is de Mitsubishi Outlander. Deze stoere SUV is gebaseerd op de Mitsubishi Lancer en werd in samenwerking met Daimler op de markt gebracht. Maakt u gebruik van een Mitsubishi lease dan rijdt u pure Japanse innovatie. De mitsubishi Outlander leaset u vanaf 552 euro, de Mitsubishi Space Satr is kleiner en goedkoper met een leaseprijs vanaf 206 euro en de Mitsubishi Pajero is een grote SUV die te leasen is vanaf 1452 euro.

Mitsubishi Outlander lease
De Mitsubishi Outlander is een compacte SUV, daardoor combineert de Outlander een groot laadvermogen met een soepele besturing. Deze stoere terreinwagen kwam in 2003 op de Nederlandse markt. In eerste instantie was de Mitsubishi Outlander alleen beschikbaar met een benzinemotor. Later, in 2007, werden er ook modellen met een dieselmotor op de markt gebracht. De Mitsubishi Outlander is buitengewoon geschikt als u af en toe zaken moet vervoeren zoals, om maar wat te noemen, kantoormeubilair. Daarnaast is de Mitsubishi Outlander ideaal om personen, zoals leden van uw gezin, in mee te nemen. Uiteraard moet u de auto dan wel voor privedoeleinden mogen gebruiken.

Kenmerken van de Mitsubishi Outlander 
de Outlander staat bekend als een robuuste wagen die zeer betrouwbaar is. Dat laatste is natuurlijk zeer belangrijk voor de zakelijke rijder die op tijd op afspraken en meetings moet zijn. De vering van de auto wordt door gebruikers geroemd en zorgt ervoor dat u ontspannen op de weg zit. Hierdoor blijft u scherp, ook na een lange autorit. De veiligheid en betrouwbaarheid van de Outlander blijkt wel uit het feit dat een aantal veiligheidsregios’s in Nederland gebruikmaken van de Mistubishi Outlander als zogenaamde Rapid Responder.

Voor meer vragen en/of informatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale!

http://www.autoleasecentrale.nl