Enter in Blue
Image default
Aanbiedingen

Digitaal trouwalbum met echte passe partouts?

Palazzo Matted

We kennen allemaal de trouwalbums van onze ouders. Foto’s opgeplakt op dik wit of zwart papier, met zo hier en daar een lijntje handmatig getrokken met een heuse kalligrafeerpen. Een aantal pagina’s waren voorzien van een heus passe-partout. Dat had toch wel wat zo’n echt album. Aan de andere kant, de huidige eigentijdse digitale albums zijn ook wel mooi. Met pagina brede opmaak, foto in foto en andere volledige vrijheid in opmaak. 

Al geruime tijd leverde trouwfotograaf Zwolle de zogenaamde E-lay albums. Een exclusief Australisch product waarbij een pagina opgemaakt werd met daaroverheen op maat gesneden passepartout. Erg mooi, erg flexibel, maar ook met een passend prijskaartje. Een gemiddelde bruidsreportage kwam al snel op de € 2250 en dat is voor veel jonge bruidsparen toch vaak net een stapje teveel. het zijn per slot van rekening niet de enige kosten op een huwelijksdag.

Bruidsfotografie Zwolle

Speciaal voor die groep bruidsparen die graag hun trouwsfoto’s in een eigentijds digitaal album willen hebben maar ook de premium feel van echte passe partouts waarderen, heeft Fotograaf Zwolle nu de Palazzo Matted albums van Verka in het assortiment. Een demoalbum met foto’s uit trouwreportages van het afgelopen jaar is te zien in de fotostudio bij Zwolle. 

Het album heeft de bekende magneetsluiting van de Palazzo albums en een coverfoto van het nieuwe krasvaste metaal ViVidColor. De passepartout met zwarte pagina’s hebben een mooi subtiel schijngesneden wit randje om de foto. De dikte het gewicht en de kwaliteit van het materiaal geeft het album een exclusief karakter.

U bent van harte uitgenodigd dit en nog vele andere trouwalbums in de studio te komen bekijken. 

https://www.studioetf.com/blog/trouwalbum-echte-passe-partouts